“Torbadan bol yalan çıkardılar”

“Torbadan bol yalan çıkardılar”

  ** Memur Sen’in kamu çalışanlarına sakal bırakma, Kravat takmama serbestisi  istemesine Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer...

 

 

** Memur Sen’in kamu çalışanlarına sakal bırakma, Kravat takmama serbestisi  istemesine Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker  tepki gösterdi. Çeker, “Torbadan bol yalan, vaat, ve sağlık çalışanı için önem ve ehemmiyet arz eden sakal bırakma, kravat takmamayı çıkarabildiler”

 

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker,  kamuda kravat takılmaması ve sakal bırakılmasını öneren  Memur Sen’e tepki gösterdi.

Çeker şunları ifade etti, “  Ankara’da siyasilerin ve bürokratların önlerinde  bin bir takla atarak  kendilerini resmi törenlerde ziyaretçi localarına aldırtan, sonra da memleketlerine döndüklerinde “Ankara’ya gittik yıpranma payını aldık geldik”  diyeceğiz diye hesap yapan Malum Sen “Sarı Sendikanın” hesapları yine şaştı. Yalanları bit pazarın da alıcıya çıktı.

SIKINTILAR UMURLARINDA DEĞİL

 Kendileri inandı mı bilmiyoruz ama yalanları 14 Mart’ta yatsı namazından hemen sonra ortaya döküldü. Sağlık çalışanlarının çekmiş oldukları ekonomik sıkıntılar, enflasyon canavarına karşı yenik düşmeleri, çalışma koşullarının gittikçe ağırlaşması, Sarı Sendikanın umurunda olmadığını bir kez daha gördük. Sihirbazlar gibi torbadan tavşan çıkaramadılar.

YÜZLERİ KIZARDI MI?

Her yıl olduğu gibi bu yılda Sağlık çalışanına vermiş oldukları sözler çerçevesinde torbadan yıpranma payını çıkaramadılar. Ama torbadan bol yalan, vaat, ve sağlık çalışanı için önem ve ehemmiyet arz eden sakal bırakma, kravat takmamayı çıkarabildiler.  Torbadan çıkarmış oldukları sakal bırakma ve kravat takmama talepleri karşısında   Yüzleri kızarmış mıdır, biraz utanmışlar mıdır bilinmez.

ZALİMİN ZULMÜNE KATLANMAYIN

 

Anadolu da bir söz vardır. Şahıslar Zalimin zulmüne katlanırlarsa zulüm daha da artarak devam eder.”  Sağlık çalışanları Malum Sen’e üye olarak kaldıkları sürece diğer 500 bin çalışanın da vebalini almaktadırlar.   Onlara çağrımız bu sahte müjdeci Malum-Sen’e gereken, hak ettiği dersi vermeleridir. Gerçek ve doğru sendikacılığın tek adresi, hak, hukuk ve Adalet mücadelesinin verildiği yer olan Türk Sağlık Sen’i tercih etmeleridir.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.