Toprak Efe, Erzurum’dan Milli döndü

Toprak Efe, Erzurum’dan Milli döndü

Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun short-track 2021-2022 sezonu Erzurum’da “Short Track Federasyon Kupası 1-2” yarışlarıyla başladı. Körfez Buz Sporları Kulübü sporcusu Erzurum’da elde ettiği dere ile milli formayı giymeye hak kazandı.

KAZASIZ BİR SEZON DİLİYORUZ

Körfez Buz Sporları Kulübü Başkanı Tahir Turan Eroğlu yeni sezonla ilgili şu şekilde konuştu: Omuzlarında büyük yükle şampiyonaya hazırlanan başta sporcular olmak üzere, antrenörler, federasyon görevlileri, kulüpler, hakemler ile sporcuların heyecanına ortak olan velilere hayırlı olsun, kazasız belasız sezon geçirilmesini diliyoruz.

 

ZOR BİR SÜREÇTİ

Körfez Buz Sporları Kulübü olarak da pandemi, açılma, kapanma, buz pistindeki arıza, Gebze’de yapılan çalışmalar, fitness, yarışma öncesi 10 günlük Erzurum kampı derken, sezonu ayrı bir heyecanla karşıladık. Junior C kategorisinde 3. olan sporcumuz Toprak Efe Eroğlu’nu zorlu virajı başarılı şekilde atlatmasından dolayı tebrik ediyoruz.

 

OLİMPİYAT HEDEFİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK

Aldığı dereceyle yeniden Milli olmaya hak kazanan sporcumuz, 500 metre ve 1000 metrelerde Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sürelerini de kayarak Olimpiyat hedefine bir adım daha atmayı başardı. Kulüp olarak başarılarının devamını diliyor, zorlu yolculukta tüm imkânlarımızı zorlayarak yanında olduğumuzu bir kez daha bildirmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.