“Toplumun tüm kesimleri zor durumda”

“Toplumun tüm kesimleri zor durumda”

 CHP Gebze Emek Bürosu Başkanı İsmet Güven, “Emekçiler zor durumda, işsizler zor durumda, çiftçiler zor durumda, kamu çalışanları, küçük esnaf...

 

CHP Gebze Emek Bürosu Başkanı İsmet Güven, “Emekçiler zor durumda, işsizler zor durumda, çiftçiler zor durumda, kamu çalışanları, küçük esnaf zor durumda.” dedi.

CHP Gebze Emek Bürosu dün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Bilge Ercan, CHP Gebze Emek Bürosu Başkanı İsmet Güven, Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali tunç ve çok sayıda emekli katıldı. Toplantıda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “Türkiye’nin ekonomisi her geçen gün daha da bozulmakta. Bundan en çok işsizler, işçiler ve emekliler etkileniyor. Emek Bürosu’nun emeklilerle ilgili olarak yaptığı bir çalışmayı sizlerle paylaşmak için bir araya geldik.” dedi.

 

EMEKÇİLER ZOR DURUMDA

 

Musa Yılmaz’ın ardından CHP Gebze Emek Bürosu Başkanı İsmet Güven basın açıklaması yaparak, “1,5 yıl önce ‘Emek en yüce değerdir, en iyi başlangıç emekçilerle olandır’ diyerek göreve başladık.

Bu dönem yeni eylem planı ile sorun ihtiyaç ve talepleri birlikte tespit ve yerinde çözüm yollarını bulmayı ve eyleme dökmeyi amaçlıyoruz. Bugün emekliler zor durumda broşürümüzü, yine emekli arkadaşlarımızın, emek ve katkıları ile hazırladık.  Broşürü tüm emeklilerle buluşturmayı amaçladık. Emekçiler zor durumda, işsizler zor durumda, çiftçiler zor durumda, kamu çalışanları, küçük esnaf zor durumda. Üretimsiz, ranta dayalı, borç ve savaş ekonomisinin getirdikleri her geçen gün biraz daha yoksullaşmak oldu. OHAL, KHK ile toplumsal yaşam, ifade, düşüncenin açıklanması, basın özgürlüğü, örgütlenme hakkı, hakların kullanımı baskı altında,  yasaklı.” diye belirtti.

 

Haber. Hanifi Surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.