TOP ADNAN KÖŞKER’DE
Son iki sezonda Gebzespor’a ciddi destekler vererek takımın 3.lige çıkmasında önemli rolü olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hafta sonunda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda kimi işaret edeceği merakla bekleniyor.
Gebzespor kulislerinde eski Başkan İlker Çakır’ın yeniden başkan olabileceği yönünde görüş belirtiyor.
TEKNİK KADROYLA DEVAM
Gebzespor camiası takımı şampiyonluğa taşıyan Teknik kadroda değişikliğe gidilmemesi gerektiğinde hem fikir. Başarılı bir sezon geçiren genç yıldızlar Sırat Yeşilördek ve Yusuf Çolakoğlu’nun takımda kalması gerektiği yönünde ısrarcı olurken takımın deneyimli ve yerli isimleri Oktay Demircan, Oğuz Başaran, Serkan Esen gibi isimlerle ilgili tasarruf hakkını yeni teknik kadronun vereceği düşünülüyor.
İSKELET KADRO BOZULMASIN
Geride bıraktığımız sezonlarda Bölgesel Amatör ligden 3.lige çıkan, iskelet kadroyu bozmadan nokta takviyelerle yola devam eden takımlar 3.ligde başarıya ulaşıyor. Gebzespor’da bu noktada riziko yapmadan, kadroyu fazla bozmadan, nokta birkaç takviyeyle başarıyı yakalayabilir.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.