TOMA ve bariyerler gölgesinde meclis

TOMA ve bariyerler gölgesinde meclis

Gebze Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı yine Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin protestosu ile TOMA ve polis bariyerleri gölgesinde geçti.

meclis-(3).gif

Gebze Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı önceki gün 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşen meclise CHP meclis üyelerinin katılmadı. Meclis toplantısında gündemde bulunan 8 madde kabul edildi. Meclisin gündem dışı bölümde Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan söz alarak, Mermerciler Fuarı ile sorular sordu. Bostan, “Mermerciler Fuarı ile ilgili yeni bir sunum yaptılar. Anadolu Ticaret Vadisi olarak geçiyor bu projenin adı.

meclis-(1)-001.gifmeclis-(2)-001.gif

BURAYA NASIL İMAR VERDİNİZ?

İçerisinde bir AVM gözüküyor. Burada bir de şantiye kuruluyor. Şuurlandırma geçti mi? Buraya nasıl imar verdiniz? Bu fuarın ismi neden değişti?” dedi. Öte yandan meclis salonu dışında da Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi sakinleri tapularının verilmemesini protesto ettiler. Mahalleliler adına basın açıklamasını yapan Mustafa Cebeci, “Gebze Belediye Meclis toplantısının yapıldığı tarihlerde bizler de bu meydanda toplandık. Tapularımızın verilmesi konusunun meclis gündeminde yer almasını istedik.

KÖŞKER TAPU VERECEĞİM DEDİ

Oylarımızla seçtiğimiz siyasiler ve belediye başkanından bir an önce söz verdiği gibi imar uygulamaları yaparak tapularımızın verilmesini istiyoruz. Her seçim öncesi mahalleye gelen siyasetçilerin mağduriyetimizden faydalanıp vaatlerle bizlere sandığı işaret etmelerinden bıktık usandık. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2014 yılı yerel seçimler öncesi, ‘Tapular çekmecede seçimden sonra vereceğim’ diyerek mahalle halkına vaatlerde bulunarak seçim sonrası bizleri unuttu. Yine yaklaşan bir seçim öncesi vaatler değil tapularımızı istiyoruz.” dedi. Temmuz ayı toplantısının 3 Temmuz'da yapılacağı kararlaştırıldı.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.