Toltar Sarışeyhlilere konuk oldu

Toltar Sarışeyhlilere konuk oldu

  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın her Pazar günü ilçede bulunan yöre dernekleri ile kahvaltı programının bu haftaki durağı Gümüşhane...

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın her Pazar günü ilçede bulunan yöre dernekleri ile kahvaltı programının bu haftaki durağı Gümüşhane Sarışeyh Derneği oldu.

Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yansıra Başkan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve dernek başkanları, Kocaeli Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Yücel Nazlı katıldı. Ayrıca kahvaltı programına çok sayıda gençte katıldı.

Belediye çalışmalarına değinen Başkan Toltar, "Öncelikli sorunlarımız olan Batı kavşağı hız aldı.26 Şubat'ta Büyükşehir tarafından ihale yapılacak ardından da çalışma başlatılacak. Eynerce kavşağında 4 istimlâk yapılacak ve bununla birlikte Yavuz Sultan Selim Caddesine bağlantı yolu açılacak. Yarı Olimpik Yüzme havuzumuz birkaç hafta içinde ihale edilecek. Kayapınar Spor Tesisleri için Orman Bakanlığında sona gelindi. İnşallah kısa zamanda kazma vuracağız."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.