Tokat vakası tatlıya bağlandı: Savaş yoktu ki barış olsun

Tokat vakası tatlıya bağlandı: Savaş yoktu ki barış olsun

Çayırova'da Çiftçi’nin suskun kalarak doğruladığı tokat vakası, Cemil Yaman’ın devreye girmesiyle tatlıya bağlandı. Çiftçi, Koç’a Meclis’te “Savaş yoktu ki barış olsun” deyince tokatı pas geçenler “kapak gibi” ibaresiyle yazdı. Sosyal medya yine kaynadı

Çayırova’da geçtiğimiz hafta sonuna damgasını vuran, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin suskun kalarak doğruladığı, Kenan Çelik’e tokatladığı vakası, AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın devreye girmesiyle tatlıya bağlandı. Başkan Çiftçi; 05 Aralık 2022 günü şahsına ait Facebook sayfasından Çelik Ailesi ve Cemil Yaman ile birlikte yer aldığı fotoğrafı, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, il yöneticilerimiz ve ilçe başkanımızla birlikte Çelik Ailesini ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Çelik Ailesi’nin kıymetli mensuplarına çok teşekkür ediyorum” diyerek paylaştı.

HALKIN HUZURU İÇİN BARIŞ SAĞLANDI

Öte yandan Çayırova Belediye Meclisi’nin aralık ayı olağan toplantısında CHP Grubu adına söz alan Halis Koç, vakaya ve gelişmeye değindi:

“Hiçbir yurttaşımızın hiçbir siyasinin asla tasvip etmediği bir üzücü olayı ne yazık ki Çayırova’da birlikte yaşadık. Olay sonrası dün (05 Aralık 2022) itibariyle sosyal medyadaki açıklamalarına baktığımızda Belediye başkanımız ile mağdur aile arasında kucaklaşma olmuştur, helallik alınmıştır. Kısaca Çayırova halkımızın huzuru, refahı için barış sağlanmıştır.

Bizler CHP meclis grubumuz olarak menfur olay için barışa, kardeşliğe, kucaklaşmaya karşı söyleyecek bir sözümüz yoktur. Sonuçtan oldukça mutlu olduk. Barıştan rahatsız olan insan olamaz. Bizlerde Çayırova’mızın huzur ve refahını düşünerek var olan barışa gerekli katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Bu tatsız olayların bir daha yaşanmaması dileğimizle hepinizi meclis grubumuz adına sevgiyle saygıyla selamlıyoruz.”

 

PAS GEÇİLEN VAKADA YANITI,

“KAPAK GİBİ” DİYE YAZINCA…

 

Öte yandan Halis Koç’un bu sözleri sarf ettiği esnada Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, “Savaş yoktu ki barış olsun” dediği öğrenildi. Çiftçi’nin bu çıkışı tokatlama vakasına yer vermeyen kimi mecralarda, “Yaptığı sosyal medya paylaşımlarla (paylaşımlarıyla) tepki çeken meclis üyesine kapak gibi bir cevap geldi” diye yer bulunca CHP’li Halis Koç ve bazı CHP’liler ile paylaşımın sahibi basın mensubu arasında sosyal medyada polemik kızıştı…

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.