TMMOB üç başkan adayı  çıkarttı ikisini ağırladı

TMMOB üç başkan adayı çıkarttı ikisini ağırladı

Gebze Bölgesi’nden bugüne kadar TMMOB’un iki bileşinine üye, iki farklı partiden üç aday çıktı. TMMOB Gebze bileşenleri bugüne kadar adaylardan ikisini yerinde ağırladı

Gebze Bölgesi’ndeki dört ilçede bugüne kadar açıklanan belediye başkan adaylarından ikisi AKP biri CHP olmak üzere üç TMMOB üyesi var. Gebze Belediye Başkan adayı Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz, Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi’ne üye. Çayırova Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi ise üyesi olduğu İMO Gebze Temsilciliği’nin bir dönem yönetiminde yer aldı. CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk de İnşaat Yüksek Mühendisi ve İMO Gebze üyesi.

TMMOB Gebze Bileşenleri yerel seçim döneminde bugüne kadar İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Operatör Doktor Burcu Çetinkaya ve Zinnur Büyükgöz tarafından ziyaret edildi. Süreç içinde bölgedeki diğer ilçelerin farklı partilerinden adayların da ziyaret edeceği öngörülüyor.

 

TÜRKİYE’NİN İLK ŞEHİR

PLANCILARI ARASINDA

Öte yandan Türkiye’nin ilk şehir plancıları arasında yer edinen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz de TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi üyesi bir TMMOB’lu. Türkiye’de halen çok az sayıda şehir plancısı var. Şehir Plancıları Odası’nın Kocaeli Şubesi yok çünkü ilimizde şube kurmaya yetecek sayıda şehir plancısı yok.

İMO GEBZE YÖNETİMİNDE DE YER ALMIŞTI

31 Mart yerel seçimlerine doğru belediyelerin özellikle meclis üyeliklerine farklı partilerden çok sayıda üye verecek olan TMMOB Gebze Bileşenleri kendi bünyesinden bir belediye başkan adayı da çıkarttı. İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi, AKP’den Çayırova Belediye Başkan Adayı. İMO Gebze üyesi olan Çiftçi bir dönem temsilcilik yönetiminde de yer aldı.

KOCAELİ VE GEBZE’DE KOMİSYONLARDA ÇALIŞTI

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk de İnşaat Mühendisleri Odası üyesi bir TMMOB’lu. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği üyesi olan Törk gerek Kocaeli Şubesi gerekse Gebze Temsilciliği’nde birçok kurulda aktif görev üstlenerek çalışmalarda bulundu.

Dünkü 7’nci sayfada yer alan, “İki başkan adayı çıkarttı. İki başkan adayı ağırladı” başlıklı haberde Yakup Törk sehven yer almamıştır.,.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.