TLB, 10 Kasım'da Anıtkabir'e gidiyor

TLB, 10 Kasım'da Anıtkabir'e gidiyor

 Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Kocaeli Şubesi, AKP'nin ülke genelinde büyük yankı uyandıran ‘Öğrenci evlerine denetim yapacağız' açıklamasına...

 

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Kocaeli Şubesi, AKP'nin ülke genelinde büyük yankı uyandıran ‘Öğrenci evlerine denetim yapacağız' açıklamasına tepki gösterdi. İktidarın, laik ve demokratik cumhuriyeti yıkmaya çalıştığını belirten TLB'liler  akşam bir toplantı düzenledi. 10 Kasım gecesi Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 75. yıldönümünde Anıtkabir'e gideceklerini duyuran birlik üyeleri, Ata'ya olan vazifeyi yerine getirmek için tüm Kocaeli halkını Ankara'ya davet etti. 

 

 MÜCADELEYE DEVAM
Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB) kardeş birliği olan TLB'lilerin düzenlediği toplantıya TGB Kocaeli Şube Başkanı Yeşim Çakmak ve TGB üyeleri de katılarak destek verdi. TLB Kocaeli Şube Başkanı Asım Seçer, iktidara şu sözlerle seslendi: ‘'Vatanı savunan ne milyonları susturabildiniz ne de yobaz eğitim anlayışınızla liselileri zehirleyebildiniz. Henüz bütün kaleleri zapt edemediniz. Sizlerin zulmüne inat, cumhuriyeti korumak için devam eden mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor.


AKP YIKILACAK
Bizler Mustafa Kemal'in askerleri, cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz.'' AKP iktidarının göreve geldiği günden bu yana 10 Kasımlar da Anıtkabir'de düzenlenen anma törenine halkın alınmamasını da eleştiren Seçer, ‘'9 Kasım Cumartesi gününü 10 Kasım Pazar gününe bağlayan gece saat 01.00'da Ankara'ya gitmek için otobüsler kaldıracağız. 10 Kasım matem değil, mücadele günü olacaktır. Cumhuriyet değil, AKP yıkılacaktır'' şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.