TKP’den insanlık iyi şeylere layıktır toplantısı

TKP’den insanlık iyi şeylere layıktır toplantısı

Türkiye Komünist Partisi, 7 Kasım’da “İnsanlık iyi şeylere layıktır” başlığıyla ülke genelinde eş zamanlı toplanıyor. Gebze’deki toplantı Yamanlar Düğün Salonu’nda

Türkiye Komünist Partisi, 7 Kasım’da “İnsanlık iyi şeylere layıktır” başlığıyla ülke genelinde eş zamanlı toplanıyor. Tüm toplantılar saat 15.00’de gerçekleşecek. İzmit’teki toplantı Bulvar Parkı Görkem Engelsiz Kafe’de, Gebze’deki toplantı Yamanlar Düğün Salonu’nda yapılacak. Toplantıya dair yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“İnsanların eşit haklara sahip olmasının hayal olduğunu düşünen, kokuşmuş bir sistemin devam etmesi gerektiğini savunan siyasetçiler bu ülkeye ihanet etmektedirler. İnsanca yaşamak her yurttaşın en temel hakkı ve biz bu hakları söke söke alacağız.

İnsana yakışır bir düzen için mücadele ederken haklarımızı bir kez daha hatırlatacağız ve bize dayatılan güvencesiz yaşama boyun eğmeyeceğimizi haykıracağız.

İşsizliğin yasaklandığı, eşit ve parasız eğitim ile sağlık hizmetinin devlet güvencesinde olduğu, insanın insanı sömürmediği; ısınma, elektrik ve su gibi temel gereksinimlerin bedelsiz karşılandığı; herkesin sağlıklı konutlarda yaşadığı, yoksulluk ve açlığın ortadan kalktığı, cehalet ve gericiliğin alt edildiği, bağımsız ve güçlü bir Türkiye mümkündür.

7 Kasım’da Türkiye’nin birçok noktasında bir araya geliyoruz. Namuslu, vicdanlı, ahlaklı insanları bir arada olmaya davet ediyoruz. Size dayatılan illüzyonun içinde kaybolmamaya, isyan etmeye, örgütlenmeye çağırıyoruz. İnsanlık iyi şeylere layıktır ve biz mutlaka başaracağız.”

KOCAELİ

Bulvar Parkı Görsem Engelsiz Kafe, 15:00
Gebze Yamanlar Düğün Salonu, 15:00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.