TKP Gebze’yi yasak durdurmadı

TKP Gebze’yi yasak durdurmadı

Türkiye Komünist Partisi Gebze İlçe Örgütü, geçen hafta içi afişlemelerle başladığı 1 Mayıs çalışmalarını bildiri dağıtımı ve Baldur Grevi ziyareti ile sürdürdü. Sokağın da, kutlamanın da yasak olduğu 1 Mayıs’ı Akse Sapağı’nda sokak arasında kutladı

Türkiye ve Gebze pandemi koşullarında bir 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı daha geride bırakırken ülkemizde emeğin öncü kentlerinden Gebze Bölgesi’nde de gün bomboş geçmedi. Türkiye Komünist Partisi Gebze İlçe Örgütü, geçen hafta içi afişlemelerle başladığı 1 Mayıs çalışmalarını bildiri dağıtımı ve Baldur Grevi ziyareti ile sürdürdü.

tkp-1.jpeg

Sokağın da, kutlamanın da yasak olduğu 1 Mayıs’ta ülkemizin çeşitli yerlerinde sokağa çıkarken Gebze’de de Akse Sapağı’nda sokak arası etkinlikle 1 Mayıs kutlandı. Sokak eylemlerinde “Yaşasın 1 Mayıs”, “Boyun eğme AKP’den hesap sor” sloganları atıldı İstanbul'da Şişli, Sarıgazi, Üsküdar Selimiye Mahallesi, Kartal, Avcılar ve Fatih Kocamustafapaşa'da bir araya gelerek yürüyen TKP'liler "AKP'nin karanlığına da, siyaset yasağına da yasağına da boyun eğmeyeceğiz" dedi. Öte yandan Ankara’da beş, İzmir’de iki TKP üyesi gözaltına alındı.

 

tkp-2.jpegtkp-3.jpegtkp-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.