Tiyatro Roza yeni sezona hazırlanıyor

Tiyatro Roza yeni sezona hazırlanıyor

 Gebze’nin sevilen tiyatro gruplarından Roza Sanat Merkezi bünyesindeki Tiyatroza, yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Önceki akşam bir...

 

Gebze’nin sevilen tiyatro gruplarından Roza Sanat Merkezi bünyesindeki Tiyatroza, yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Önceki akşam bir basın kokteyli düzenleyen Tiyatroza Genel sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, önümüzdeki dönemde yeni tiyatro oyunları ve etkinliklerle Gebzelilerin karşısına çıkacaklarını söyledi.

Gebze’nin Sultan Orhan Mahallesi’ndeki Roza Sanat Merkezi’nde gazetecileri ağırlayan Bayram Gündoğdu, Gebzelilerin kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkür etti.Özellikle, son iki hafta içinde Gebze’de iki kez sahnelenen Kılıbık oyununun büyük ilgi gördüğünü söyleyen Bayram Gündoğdu,  bu ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ve daha büyük projeler içinde olduklarını kaydetti.

OYUNCULAR KATILDI

Önümüzdeki günlerde bir şiir dinletisi, Ocak ayı içinde de Safinazın İzdivacı ve Gelincik isimli oyunların sahneleneceği müjdesini veren Bayram Gündoğdu, Tiyatroza olarak bir aile gibi olduklarını ve Gebze halkına keyifli vakit geçirmeleri için çok çalıştıklarını sözlerine ekledi.Basın kokteyline Roza Sanat Merkezi bünyesindeki tiyatro oyuncuları da katıldı. Özellikle Kılıbık oyununu sergileyen ve performanslarıyla göz dolduran Yücel Karaman, Aykut Baş, Selime Taş, Tuğba Mengüverdi, Gamze Şaşkın, Temel Ali Gül, İsa Gölalan, Eşli Batak oyununda oynayan Serap Demircioğlu ve Ebru Kavak da basın mensuplarının karşısına çıktılar.

 

OYUNCULAR KEYİFLİ

 

 Özellikle Kılıbık oyunuyla Gebzelilerin gönlünde taht kuran Tiyatroza oyuncuları oldukça keyifliydi. Oyunun en çok beğenilen karakterlerinden Mahmut karakterini canlandıran Yücel Karaman, “Hem seyirciye, hem de yönetmenimize ve oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok keyif alıyoruz. Oyunlarımız çok keyifli ve eğlenceli. Seyircide bu enerjiyi fazlasıyla alıyor” derken, efemine bir karakter canlandıran Aykut Baş ise, “İlk başlarda zorlandığım bir karakter oldu. Provalar benim açımdan çok zorlu geçti. Ama sonucunda iyi bir tipleme ortaya çıktı. Bu tarz rolleri oynamak zordur. Seyircinin beğenisi beni son derece memnun etti” şeklinde duygularını dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.