Tır ile kapı arasına sıkışan işçi hayatını kaybetti

Tır ile kapı arasına sıkışan işçi hayatını kaybetti

Başiskele Kullar mevkiinde bulunan bir fabrikada yaşanan kazada, manevra yapan tır ile kapı arasında sıkışarak ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Başiskele  Kullar mevkiinde faaliyet gösteren Kartonsan fabrikasında işçi olarak çalışan 41 yaşındaki Ahmet Çöl, elindeki işlerini bitirdikten sonra ambardan çıkmak istedi. Bu esnada  ambarda manevra yapan  ve sürücüsünün ismi alınamayan 01 AIC 964 plakalı tır, ambardan çıkarken Ahmet Çöl'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır ile kapı arasında sıkışan Ahmet Çöl ağır yaralanırken, kazayı görenlerin ihbarı  bildirmesi ile olay yerine  kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine giden ekipler,  diğer işçilerinde yardımı  ile  sıkıştığı yerden çıkarttığı  Çöl’ü, ambulansa alarak  hastaneye kaldırdı. Ancak Çöl, başına aldığı  ve ağır yaralanmasına neden olan  darbe nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Uzun yıllardır Kartonsan'da çalışan Ahmet Çöl'ün evli olduğu ve  eşinin de hamile olduğu öğrenildi.  Baba olmayı beklerken  hayatını  kaybeden Çöl'ün cenazesinin,  Körfez  Yeniyalı Merkez Camii'nde kılınacak ikindi sonrası  toprağa verileceği öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.