TİP'ten Halıdere Kadın Girişim ve İşletme Kooperatifi’nde

TİP'ten Halıdere Kadın Girişim ve İşletme Kooperatifi’nde

TİP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı M. Hakan Koçak, Gölcük Belediyesi Başkan Adayı Beray Topçu ve İzmit Belediyesi Başkan Adayı Çiğdem Kandemir, Halıdere Kadın Girişim ve İşletme Kooperatifi’ne ziyarette bulundu.

TİP heyeti, ziyarette Kooperatif Başkanı Meral Deniz, kooperatif üyeleri ve konuklar ile görüş alışverişinde bulundu. Deniz, heyete kooperatifin kuruluş süreci ve güncel faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette söz alan Gölcük Belediyesi Başkan Adayı Topçu, “Karşımızda yaklaşık 70 yıldır, yani Jale Bora’dan beri kadın temsiliyetinin olmadığı, kadınların yerel yönetimlerde söz söyleyemediği bir Gölcük var. Bu duruma son vereceğiz. Bu değerli kooperatif gibi tüm kurumlarla el ele vererek toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı, güvenli ve sosyo kültürel açıdan nitelikli bir Gölcük yararacağız.” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Koçak ise “Kadınların örgütlenmesini desteklemek, yerel yönetim anlayışımızın en önemli unsurlarından birini oluşturuyor. Kocaeli’de halkın alın teriyle yarattığı kaynağı, öncelikle kadınların, emeklilerin ve emekçilerin gereksinimleri için kullanmayı hedefliyoruz.” dedi.

TİP adayları, etkinliğin ardından Halıdere esnafını ziyaret ederek esnafın talep, görüş ve önerilerini dinledi.

whatsapp-image-2024-03-04-at-17-02-28-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-04-at-17-02-28.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.