TGB’liler den gözaltılara protesto

TGB’liler den gözaltılara protesto

  Türkiye Gençlik Birliği Gebze gözaltına alınan TGB Genel Başkanı ve yöneticileri için bir basın açıklaması düzenleyerek gözaltlıları...

 

 

Türkiye Gençlik Birliği Gebze gözaltına alınan TGB Genel Başkanı ve yöneticileri için bir basın açıklaması düzenleyerek gözaltlıları protesto ettiklerini ifade ettiler.

 

MÜCADELE EDENLERE GÖZALTI

 

Eskiçarşı Tarihi Çeşme Önünde önceki gün gerçekleştirilen basın açıklamasına TGB Gebze Üyeleri, İşçi Partililer, ADD Gebze Şubesi Başkanı Nilgün Aydın ve çok sayıda genç katıldı. Grup adına basın açıklamasını yapan Gülfen Güler, yapılan operasyonla TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz ve birçok arkadaşlarının evinde arama yapılmış, Genel Sekreter Mustafa Sevim, Genel Başkan Yardımcısı Aykut Diş ve birçok yöneticinin gözaltına alındığını söyledi.  Gülfen Güler gözaltlıların dışında Ulusal Kanal ve Aydınlık ile 5 Ağustos'ta Silivri çağrısı yapan ve bütün gücüyle mücadele eden İşçi Partisine de baskınlar yapıldığını belirtti.

 

AKP İKTİDARI YIKILACAKTIR

 

Türkiye'nin öncü kuvvetleri hedef alındığını ifade eden Güler, “Türk milletini Atatürk'te birleştiren, Tayyip Erdoğanları tir tir titreten kurumlardır. 5 Ağustos'ta Türkiye Silivri'ye diyenlere bir bakalım. TGB, ADD, İşçi Partisi, CHP, Cumhuriyet İçin Güç birliği, sanatçılar. Tayyip Erdoğanları korkutanlar işte bunlardır. Tek yumruk olmuş bir millettir. Büyüyen halk hareketidir. Türkiye'de AKP İktidarını yıkacak olanlardır, devrime koşanlardır. AKP iktidarı bu kuvveti korkutabileceğini sanarak büyük bir aymazlık içindedir. Daha Ergenekon tertibinin başındayken TGB'nin kurucularını hedef aldınız?

SİLİVRİ DUVARINI YIKACAĞIZ

 

Kuruluşlarından bu yana sayısız gözaltı yaşadıklarını açıklayan Güler, “Eğer şimdi korkutabileceğinizi düşünüyorsanız. Burada bulunanların gözlerine bakın, bakın ki sonunuzu görün. Korku duvarlarınızı yıktık, barikatlarınızı yıktık, 5 Ağustos'ta iktidarınızı yıkmaya geliyoruz. Ergenekon tertibiyle tutsak edilmeye çalışılanlar Türkiye’nin gazetecileri, siyasetçileri, bilim adamları, öncüleri, aydın birikimidir. Bu millet öncülerine sahip çıkıyor. Her türlü baskıya, gericiliğe, faşizme boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Söz verdik, yemin ettik. Silivri duvarını yıkacağız” diye belirtti.

 

TÜRK MİLLETİNİN AYAKLARI ALTINDA KALACAKSINIZ

 

 

Bugün yaşananların sorumlularını, işbirlikçileri, hainleri, diktatörleri buradan uyardıklarını belirten Güler, “Bu topraklarda Mustafa Kemallerin yenilmeyeceğini hatırlatıyoruz. Siz birimize saldırdıkça biz binler olup geliyoruz. Sonunuzu kendi ellerinizle hazırlıyorsunuz. Türk milletinin ayakları altında kalacaksınız” diyerek açıklamasının sonlandırdı. Basın açıklamasında esnasında Gebzespor Eskiçarşı taraftar grubunun ise sık sık slogan atması gözlerden kaçmadı. Grup yaptığı basın açıklamasından olaysız bir şekilde dağıldılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.