TGB’ler GOSB’da buluştu

TGB’ler GOSB’da buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonuyla, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) arasında işbirliğinin geliştirilmesi, iletişim, bilgi ve deneyim aktarımlarının sağlanması, sinerji oluşturulması için gerçekleştirilen organizasyona bu yıl GOSB Teknopar

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonuyla, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) arasında işbirliğinin geliştirilmesi, iletişim, bilgi ve deneyim aktarımlarının sağlanması, sinerji oluşturulması için gerçekleştirilen organizasyona bu yıl GOSB Teknopark ev sahipliği yaptı.
Bu yıl 7.si düzenlenen ve 3-4-5 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Koordinasyon Toplantısı; aralarında Kocaeli Vali Yardımcısı Osman EKŞİ ve Bakanlık temsilcileri ile Türkiye çapındaki tüm Teknopark Genel Müdürleri, Yöneticileri ve TGB yöneticilerinin bulunduğu 200’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleşti. 

YOĞUN KATILIM
GOSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sait Turfanda ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, GOSB Teknopark TTO Direktörü Tolga Bildirici’nin hem GOSB Teknopark hem de ortakları TEFEN grubu hakkında bilgi verdiği ve Blink TTO faaliyetlerini tanıttığı sunum ile devam etti. Günün son bölümünde GOSB firmalarından Arçelik LG ve MG International, Teknopark firmalarından BASE Studio, ICM ve Evoco’ya yapılan ziyaretler ile programın ilk gün tamamlandı.

KATILIMCILAR HER KONUDA BİLGİLENDİRİLDİ
Ticaret Bakanlığı Şirketler Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Ahmet Can Balak’ın “Şirketler Hukuku ve Ticaret Sicili Uygulamaları”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sıfır Atık ve Atık İşleme Dairesi Başkanlığı’ndan Çevre ve Şehircilik Uzmanı Şule Bektaş’ın “Sıfır Atık”, Sosyal Güvenlik Kurumu-Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Hanife Argüç’ün “İstihdam Teşvikleri”, Kişisel Verileri Koruma Kurumu-Hukuk İşleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkan Yardımcısı Tuğba Yiğit’in ise “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” konularında sunumlarını aktardığı toplantıda iyi uygulama örnekleri de paylaşıldı.

SANAYİ KURULUŞLARINA TEKNİK GEZİ
GOSB Teknopark’ta gerçekleşen sunumlar sonrasında katılımcılar, Gülçiçek Kimya A.Ş., Arçelik-LG Klima San. ve Tic. A.Ş. ile GOSB Kule ve GOSB Teknopark’a teknik ziyaretlerde bulunarak, gözlem ve incelemelerde bulundular.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.