TFF yetkilileri, istifa haberlerini yalanladı

TFF yetkilileri, istifa haberlerini yalanladı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanması planlanan Süper Kupa maçı Suudi yetkililerin Atatürk pankartına izin vermemesi nedeniyle ertelendi. Krizin ardından TFF Başkanı Büyükekşi'nin istifa ettiği iddia edildi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da 20.45'te başlaması planlanan Süper Kupa gün boyu süren 'Atatürk' krizi sonrası ertelendi. Galatasaray ve Fenerbahçe, Suudi yetkililerin Atatürk görseli taşıyan tişörtlerin giyilmesine izin vermemesi üzerine maça çıkmama kararı aldı.

Karşılaşmanın iptal edilmesiyle gözler Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çevrildi. Ajanspor'da yer alan haberde, Büyük ekşinin istifa ettiği bilgisi verildi.

TFF yetkilileri, Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberlerini yalanladı ve bunun asılsız olduğunu söylediler. Daha sonra Mehmet Büyükekşi’nin odasına çekildiği ve rahatsızlandığı öğrenildi. Otele ambulans gelip sağlık ekipleri kontrol için Büyükekşi’nin yanına giderken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin sağlık durumunun gayet iyi olduğu açıklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.