Teşkilata brifing verdi

Teşkilata brifing verdi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevinde yaptığı çalışmaları AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ile paylaştı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısına katıldı. İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, ilçe yönetimi, İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih İşlek ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, görev yaptığı sürede yapılan ve yapımı devam eden hizmetler hakkında bilgiler verdi. 

PROJELER MASAYA YATIRILDI 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "AK Parti olarak 2019 yılında yola çıkarken, halkımıza seçim beyannamemizde yapacağımız hizmetleri taahhüt etmiştik. Bu taahhütler teşkilat olarak bizlerin, belediye başkanımızın ve büyükşehir belediye başkanımızın ortak çalışması sonucu halkımıza verdiğimiz sözlerdi. Geçen yaklaşık 2 yıllık süre içerisinde sözlerimizi yerine getirmek için çalıştık. Halkımıza verdiğimiz taahhütlerin ne aşamada olduğunu Başkanımız Hamza Şayir ile birlikte masaya yatırmak üzere toplandık. Yaptıklarımız, yapacaklarımız ve eksik olan projeleri hep birlikte değerlendireceğiz. Başkanımız Hamza Şayir, yaklaşık 2 yılda yaptığı çalışmaları bize aktaracak. Bizde belediyemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile birlikte Büyükşehir ve Hükümetimizin yaptığı çalışmaları vatandaşa aktaracağız” dedi. 

TEŞKİLATA SUNUM YAPTI 

Yıldırım’ın ardından teşkilat üyelerine sunum yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bende teşkilatın birçok alanında görev yapmış bir kardeşiniz olarak partimizin verdiği karar ve halkımızın desteği ile yaklaşık 2 yıldır belediye başkanlığı görevini icra ediyorum. Bugüne kadar eksiklerimiz olabilir. Ancak tek gayemiz halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek ve daha güzel bir Dilovası’nı inşa etmektir. Şükür, ekibimizle birlikte çok güzel hizmetler yapmaya çalıştık” İfadelerini kullandı.  Barış Ayar

1-325.jpg3-469.jpg4-402.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.