Terzinin Türküsü polisler için sahnelendi

Terzinin Türküsü polisler için sahnelendi

  Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile...

 

 

Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile organize edilen yardım kampanyası çerçevesinde, Darıca ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir araç katkısı daha yapmak amacı ile “Terzinin Türküsü” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Gebze Cumhuriyet Baş savıcısı İbrahim Bağcı, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Alemdar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler ve çok sayıda katıldı. Davetlilere bir selamlama konuşması yapan Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Alemdar," Halkımızın huzuru adına  emek gösteren polis teşkilatımıza duyarsız kalınmayacağını düşünerek, hem eğlenmek hem de polise katkı yapmak adına bu projeyi hayata geçirdik” dedi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

 

Konuşmanın ardından Veysel Diker’in yazıp –yönettiği ve oynadığı, Arzu Yanardağ, Hülya Şen, Ferdi Kurtuldu da oynadığı “Terzinin Türküsü” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Bir terzinin zamana uyum sağlayamaması sonucu, ailesi ve kendi içindeki huzursuzluklarını anlatan, içinde 8 tane türkünün canlı orkestra ile söyleneceği, acıklı güldürü türünde bir oyun izleyenler tarafından büyük beğeniyle izlendikten sonra oyuncular ayakta alkışlandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.