Terziler odası kongreye gidiyor

Terziler odası kongreye gidiyor

Kocaeli Terziler Odası Olağan Kongresi, 20 Mart Pazar günü yapılacak. Kongre için mevcut başkan Şaziye Kahrımanlı, adaylığını açıkladı.

Kocaeli Terziler Odası Olağan Kongresi, 20 Mart Pazar günü gerçekleşecek. Kongre öncesi mevcut başkan Şaziye Kahrımanlı, başkan adaylığını açıkladı. 256 üyenin bulunduğu oda da Başkan Kahrımanlı, yaptıkları çalışmaları anlattı. Pandemi sürecinden oldukça fazla etkilendiklerini belirten Kahrımanlı, “Pandemi döneminde İzmit Kaymakamlığı’nın izni ile kapalı olan atölyelerimizde ücretsiz maske üretimi yaptık. Şu anda ihtiyaç olmadığı için bu çalışmayı bitirdik ama devletimizin ihtiyacı olursa yine sorumluluktan kaçmayız” dedi.

 

“ENGELLİLERE YÖNELİK PROJELER”

2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı, oda yönetimi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam etti. Kahrımanlı;  “Bütün üyeler olarak engellilere ücretsiz kıyafet dikimi gerçekleştirdik. Engelliler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler yaptık. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli aralıklarla kültür turları düzenledik. Geçmiş dönemlerde İzmit Belediyesi ile ortak proje yapıp Ağrı’da iki okulun kıyafetlerini diktik. Çalışmalarımız üyelerimize yönelik olarak devam etti” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.