Terminaldeki lokanta ihaleyle kiraya verilecek

Terminaldeki lokanta ihaleyle kiraya verilecek

GEBZE Belediyesine ait Barış Mahallesi 1805 Sok. No: 6, 6393 ada, 1 nolu parsel üzerindeki 235.50 metrekare (lokanta) işyerinin işletilmesi işi kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale edilerek kiraya verilecek.

İhale 16 Eylül Pazartesi günü saat 09.30’da Gebze Belediye Encümen Odası’nda belediye encümenince yapılacak. Kamyon/Tır otoparkın içinde bulunan 1 nolu 235.50 m2 (lokanta) işyerinin kiralama süresi 2 yıl olup, 1. yıl, yıllık muhammen kira bedeli 150.000,00.-TL+KDV’ olup. Geçici Teminat bedeli 4.500,00.-TL’ dir. 2. Yıla ait kira ücreti belediye encümenince belirlenecek.

BELGELER

Ticaret ve Sanayi Odası belgesi veya Esnaf ve Santkarlar Odası belgesi(ihale konusu ile ilgili faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi) birden fazla şirkete ortak olanlar, aynı ihaleye ancak bir şirket adına katılabilir.
Noter Tasdikli İmza Sirküleri,
Vekil ise Vekaletname,
2015-2019 Yılları Arası Kurumlar ve Gelirler vergisi borcu olmadığına dair belge,
2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre cezalı olmadığına dair yazılı beyan,
Kanuni ikametgâhı (şahıs) – Adres beyanı (Şirket)
Geçici teminat,
Belediyeye (kira, Emlak, Çtv) borcu olmadığına dair belge,
S.G.K. Borcu olmadığına dair belge.
İSU ya borcu olmadığına dair belge.
Dosya alındı makbuzu.
 Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası 300,00.-TL karşılığında mesai saatleri içinde Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin edilir ve ücretsiz görülebilir.
İstekliler, şartname ve ekleri doğrultusunda hazırlayacakları yukarıdaki evrakları usulüne uygun bir dilekçe ile en geç 12/09/2019 Perşembe günü saat 12:00’a kadar kapalı zarf içinde, elden İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir. Teklif mektupları yine ihale dosyası ile beraber kapalı zarfta teslim edilecektir.
 İhaleyi kazanan şahıs veya firma yüzde 6 katı teminat yatıracaktır.
Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce bile olsa, dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.