Terminal ve garajda 69 milyonluk revize

Terminal ve garajda 69 milyonluk revize

Gebze Belediyesi, yeni terminal projesinden bu dönem caymıştı. Terminal, 35 milyonluk harcamayla revize edilecek. Nakliyeciler garajı da 34 milyon TL harcanıp yenilenecek

YENİSİ RAFA KALDIRILDI

MEVCUDU YENİLENECEK

Gebze Belediyesi’nde Adnan Köşker dönemi (2009-2019) projeleri arasında da yer edinen yeni şehirlerarası otobüs terminalinden bu dönem şehirlerarası toplu taşımacılıkta hava ve demiryolu pazar payının artıp karayolu pazar payının azalmasından ötürü cayılmıştı.  Buna karşın mevcudun da zaman zaman gerek kapasite gerekse yolcu ihtiyaçlarının giderilmesindeki yetersizliğinden ötürü revizeye gidiliyor.

69 MİLYON TL HARCANACAK

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Adem Yavuz’daki halk meclisinde belediye icraatlarına dair bilgilendirmede bulunurken şehirlerarası otobüs terminalinde 35 milyon TL harcama ile revizyona gidileceğini, terminalin üstünün kapatılarak ofisler ve bekleme salonlarının büyütüleceğini kaydetti. Öte yandan  bu dönem içinde işleticiliğini Gebze Belediyesi’nin geri aldığı Marmara Nakliyeciler Garajı’nda da 34 milyon TL’lik harcamayla revizeye gidilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.