Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Dostlarınız veya arkadaşlarınızla birlikte uzun vadeli bir projeye veya ortaklığa...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Dostlarınız veya arkadaşlarınızla birlikte uzun vadeli bir projeye veya ortaklığa soyunabilirsiniz. Bu hafta etkisi güçlü bir organizasyonda yer alabilirsiniz.

Özellikle erkek arkadaşlarınızdan bu hafta önemli destekler alabilir, fayda görebilirsiniz. Dostlarınıza veya partnerinize karşı görev ve sorumluluklarınız artabilir. Arkadaşlarınızdan sağlam, kalıcı, güzel desteklere işaret etmektedir. Dostlarınız sayesinde yaşamınızda çözümsüz gibi görünen bir sorunun üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Özellikle erkek arkadaşlarınızla birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Bu hafta organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı bir araya toplayabilir, özel davetler organize edebilirsiniz. Bu hafta dostlukları pekiştirmek, sağlamlaştırmak, yararlı işler yapmak için çok güzel bir hafta.

Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz. Yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli bir hafta sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişimlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken, işinizi özenle yaptığınızdan da emin olun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.