Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken,...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler.

Özellikle bu alanda Mars/Uranüs etkileşimi hakim olacağından dolayı ortağınızla veya partnerinizle ani, incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer bu tartışmalar iyi organize edilmez ise boşanmaya kadar gidebilir. Gelen ortaklık tekliflerini de rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. İnsanlar sizlerle iş yapmak isteyecekler. Eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda ortak yürütmek üzere yeni bir iş teklifi gelebilir. Elbette değerlendirin, ama koşullar ancak birkaç haftaya kadar netleşmiş olabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.