Terazi Burcu 2017 Genel

Terazi Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuAŞK VAR MI UFUKTA?Jüpiter 2016/2017’de burcundan geçiş yapıyor daha ne? Oysa sen belki de en kötü yıllarından birini yaşıyorsun....

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞK VAR MI UFUKTA?

Jüpiter 2016/2017’de burcundan geçiş yapıyor daha ne? Oysa sen belki de en kötü yıllarından birini yaşıyorsun. Belki hayatının en kimsesiz, en parasız dönemi!

Jüpiter’in sert açılarıyla- ne yazık ki -götürdükleri, getirdiklerinden fazla olacak. Bu böyle Ekim 2017’ye dek sürecek. Özellikle Mart da ve Ağustos da dikkatli ol ve evliliği aklından bile geçirme. Mart da, Jüpiter geri gidiyor ve Uranüs ani ayrılıkları tetikliyor olacak. Üstelik ailende bu evliliği onaylamayacak.  Ağustos'ta Uranüs gerileyecek ve evliliğin dilekleri gerçekleşmeyen mutsuz insanlardan ibaret kalacak. 

Peki ne yapmalı?

Oku..

Aşk istiyorsan Ekime kadar sabret. Ekimde Jüpiter hem para hem özgüven getirecek. Hem de Venüs burcuna geçince güzelliğine güzellik eklenecek. Ayın son haftalarında Mars da burcuna yerleşince enerjin yükselecek. Üstelik 19 Ekim'de bir yeniay oluşuyor. İnsanın aşık ol be kardeşim diyesi geliyor. 

“Var zaten biri” diyorsan 18 Kasım evlenmek için uygun.  Her şey ışık hızıyla gerçekleşiyor. 

Sürpriz bir karar ve yıldırım nikahı istiyorsan 16 Nisan 2018’i not defterine yazmayı unutma.

PARA

SABREDERSEN ZENGİNLEŞECEKSİN.

Mali konularda en şanslı yılında değilsin. Jüpiter evet burcunda ama ne yapsın kendisi de stres altında. Ve sana düşen stresi hissetmek. 

Peki ne yapmalı?

Önce kararsızlığı kaldırmalı. Sonra bir sakin olup okumalı. 

2017’nin başlarında aniden kızıp iş bırakmak gibi bir eğilimde olacaksın yapma! Ocak sonundan itibaren kızgınlıkların yerini çözüme bırakacak. Ve Ekim'e kadar dikkatli olmalısın. Büyük bir gelir ancak Ekim'de mümkün.  O zamana kadar her adımı bir yatırım olarak hesaplamalısın. 2017 belki en şanslı yılın değil ama Ekim 2017 en şanslı ayın. Değerlendirmelisin. 

5-15 Mayıs civarında mali durumunu gözden geçir. Yeni kararlar al. Gerekirse yeni bir işe başla, ek gelir kazanmaya çalış. Garantileri oluşturabilirsen sana yetmeyen gelirler için çırpınma. 

10 Ekim'den itibaren şansın dönecek. Daha iyi işler, daha çok kazanımlar seni bekleyecek değerlendir. Ve 18 Kasımda yeniay doğduğunda yeni bir teklif daha çok daha kolay kazanmanı sağlayacak. 

3 Aralık'ta büyük bir piyango kazanmış kadar sevineceğin teklifi kabul et. Veya sen başvuru yap. Ya da işine dört elle sarıl. Bekleme bir şeyler yap. Kasım ve Aralık en şanslı ayların. 

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Daha çok var diye düşünme. Ekimden itibaren zenginleşeceksin, donanımlı olmaya başla. Fırsatı kaçırma.

-Gerçek bir aşk ve doğru bir evlilik için yine sonbaharı beklemen gerekiyor. Aceleci olma. 

-Jüpiter şansını değil sorunları büyütecek. Ekime kadar şansına güvenme.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus

www.sukarakus.com

 

 

"Kaynak : Trendus"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.