TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

Bu hafta kontrolünüz dışında oluşacak bazı konu ve olaylarla baş etmeniz gerekebilir. Bu döneme kadar hayatınızla ilgili sorumsuzca davrandığınız...

Bu hafta kontrolünüz dışında oluşacak bazı konu ve olaylarla baş etmeniz gerekebilir. Bu döneme kadar hayatınızla ilgili sorumsuzca davrandığınız noktalarda fazlasıyla mücadele vereceksiniz. Bu anlamda sizlere yardımcı olacak kişiler, aranızda güçlü bir bağ kurmayı başardığınız kişiler olacaktır. Haftanın ilk günleri ilişkilerinizde özgürlükle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bugünlerde ikili iletişimlerinizde anlayış ve sükûneti elden bırakmamalısınız. Bunu uyguladığınız takdirde kariyerde yaşadığınız haksızlıklar sizlere sap ve samanın ayrımını yaptıracak, iş arkadaşlarınızla olan uyumlu ilişkileriniz sayesinde de kazanan taraf siz olacaksınız. Beklediğiniz finansal destekleri ailenizden alabilirsiniz. Ayrıca ailenizin sosyal çevrenizle ilgili görüşleri tedirginlik duymanıza neden olabilir. Bu durumdan dolayı bazı güvensizlik sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Sen önce kendini ve kim olduğunu bilmek için özgür ol. Sonra da başkalarının bunu yapabilmesi için onları özgür bırak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.