TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

Haftaya maddi projeleriniz ve gelirlerinizle ilgili beklentilerin karşılanmasıyla güçlü bir şekilde giriş yapıyor olacaksınız. Finansal dengelerinizi...

Haftaya maddi projeleriniz ve gelirlerinizle ilgili beklentilerin karşılanmasıyla güçlü bir şekilde giriş yapıyor olacaksınız. Finansal dengelerinizi olumlu bir şekilde düzenleyeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca önemli ve güzel etkiler altında olacağınız bir süreç geçireceksiniz. Bu hafta özellikle yetkin pozisyondaki kişilerle görüşmeler yapıp, bazı fırsatları kendiniz oluşturabileceksiniz.

İş projelerinizde önemli süreçleri arka planda daha stratejik yürütmek isteyeceksiniz. Sizin haberiniz olmasa dahi sizden memnun olan yöneticilerinizin sizin hakkınızda yapmış olduğu iyi kulislerin etkisini kariyerinizde hissedebilirsiniz. Bunun yanında gizli dostlardan ve ummadığınız kişilerden de önemli destekler ve yardımlar söz konusu.

Hafta başından itibaren eğitim, yayıncılık, medya, iletişim, seyahat gibi konuların gündemde olduğu bir süreç. Uluslararası ve yurtdışı projelerinde de önemli başarılara imza atabileceksiniz. Hafta ortasından itibaren birebir ilişkilerinizdeki iletişimsel bazı engeller size daha fazla çaba harcatabilir, dikkat!

Haftanın Mottosu:

“Hayat, insanın cesaretine göre büyür veya küçülür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.