TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

Haftaya yakın çevre iletişimleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan bağlarınızın gündeme gelmesiyle başlangıç yapıyorsunuz. Alacağınız haberler...

Haftaya yakın çevre iletişimleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan bağlarınızın gündeme gelmesiyle başlangıç yapıyorsunuz. Alacağınız haberler ve öğrenmek istedikleriniz haftanın en önemli konusu haline gelebilir. Sosyal medya ve iletişim alanında birçok konu ve haber bu hafta sizin için önem kazanabilir. Güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Bu hafta kariyerinizde çok önemli görüşmeler ve fırsatlar yakalayabileceksiniz.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcunda, Bir yıl boyunca sizleri finansal anlamda olumlu etkileyecek olan bu transit ile kazanımlarınızı kolaylıkla artırmanın yollarını bulabileceksiniz. Yeni iş teklifleri ve iş projeleri kapınızı çalabilir. Emek vererek üreterek önemli projelerin altına imza atabileceksiniz.

12-15 Ekim süresince Uzun zamandır beklediğiniz bir projenin sonucunu alabilirsiniz. Kariyerinizde ya da projelerinizde yeniliklere açık, özgürlükçü fikirlerle yeni oluşumlar çağrıştırabilir, yöneticileriniz tarafından onay alabilirsiniz. Ve kariyerinizle ilgili önemli konuların ve teklifleri gündeme gelmesi mümkün olacaktır.

Haftanın mottosu:

Alışılmadık risklere istekli değilseniz, sıradanlığa razı gelmek zorundasınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.