Teoman Kocaeli'ye Geliyor

Teoman Kocaeli'ye Geliyor

TEOMAN’ INATLANTİS YAPIM ORGANİZASYONUYLA GERÇEKLEŞECEK“yavaş yavaş” KONSERLERİKOCAELİ İLE DEVAM EDİYOR!Teoman,  Atlantis Yapım organizasyonuyla...

TEOMAN’ IN

ATLANTİS YAPIM ORGANİZASYONUYLA GERÇEKLEŞECEK

“yavaş yavaş” KONSERLERİ

KOCAELİ İLE DEVAM EDİYOR!

Teoman,  Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek  “yavaş yavaş”  konserleri kapsamında  Kocaeli’nde hayranlarıyla buluşuyor!

Teoman, ‘yavaş yavaş’ konserleri kapsamında tanınmış şarkılarını akustik olarak sevenleriyle hep bir ağızdan söylemeye 24 Şubat tarihinde Kocaeli Hayal Kahvesi’ ne geliyor.

“Paramparça”, “İstanbul’da Sonbahar” gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra “Bugün”, “En Güzel Hikayem”, “Bana Öyle Bakma” gibi şarkılarının akustik hallerini, “yavaş yavaş” konserleriyle hayranlarının beğenisine sunmaya devam ediyor.

“yavaş yavaş” konserlerinde Teoman’a; piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız, kontrbasta Taylan Aygar eşlik edecek.

Organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan ve biletlerine www.biletix.com dan ulaşabileceğiniz  “yavaş yavaş” konserlerinde siz de Teoman’ ın şarkılarıyla büyülenmeye hazır olun!

Konserler Hakkında :

14 Nisan İstanbul Beşiktaş IF Performansı




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.