Teoman da açıklama yaptı!

Teoman da açıklama yaptı!

İzmit Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı programında, sahne alan Teoman'ın sahne ile izleyici arasında basın mensubu istememesi ve alandan çıkartması gündem oldu. Konu ile ilgili İzmit Bediyesi'nin açıklaması sonrası, Teoaman'da sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

İzmit Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında dün akşam Teoman sahne aldı. Konser öncesinde Teoman’ın sahne ile izleyici arasında basın mensubu istememesi ve alandan çıkartırması gündem oldu. Olayın basın kuruluşları tarafından haber yapılması üzerine ilk açıklama İzmit Belediyesi'nden geldi. Ardından Teoman sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paulaşımda bulundu.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerimiz kapsamında değerli sanatçımız Teoman’ın konseri hakkında, bazı basın organlarında yer alan yanıltıcı haberlere istinaden kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Etkinlik sırasında Teoman, sahne önünde sadece ön bölümde halkla arasında kimsenin bulunmamasını rica etmiştir. Bu talep, sanatçının sahne performansını daha yakın bir şekilde halkla paylaşma isteğinden kaynaklanmaktadır. Gazeteci ya da basın mensuplarını alandan kovduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konser esnasında İzmit Belediye Başkanı dahil tüm belediye yönetimi, sahnenin hemen yan çaprazında ve sahneye sadece 5 metrelik yakin bir alandan konseri canlı olarak takip etmiştir. Haberlerde iddia edildiği gibi, belediye yönetiminin ya da basın mensuplarının konseri sahneye uzak bir yerden takip ettiği bilgisi doğru değildir.İzmit Belediyesi olarak, gerçekleşen etkinliklerin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna sunulmasını önemsiyoruz. Bu tür yanıltıcı haberlerin, hem sanatçımızın hem de belediyemizin itibarına zarar verdiğinin bilinmesini isteriz.Saygılarımızla, İzmit Belediyesi”

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Teoman ise sosyal medya hesabından, Arkadaşlar; plavra plavra üstüne.:) Neyse ben Bir şey söyleyeyim, Belediye bu bulteni paylaşmak istemiş. Benim itibarıma zarar verildiğini de eklemiş.) Sağ olsunlar. Baba karşı çok kibarlardı konser zamanında Güzel de bir konserdi. Sevgiler Teoman” ifadeleri ile belediyenin bültenini paylaştı.

ABBAS ÇAKAR

whatsapp-image-2023-08-31-at-15-14-08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.