Tenis’te heyecan dindi

Tenis’te heyecan dindi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İzmit Tenis Kulübü'nde düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Büyükler Yaz Tenis Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya İstanbul, Ankara, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Samsun, Çanakkale, Antalya, Adana, Mersin, İzmir ve diğer illerden 80 sporcu katıldı. Yoğun ilginin yaşandığı turnuva yedi gün boyunca çekişmeli maçlara sahne oldu. Erkeklerde tekler final maçında Antalya'dan Gökberk Sarıtaş, İstanbul'dan Umut Kaan Yenilmez ile mücadele etti. Birinciliği İstanbul ENKA Kulübü'nden Umut Kaan Yenilmez elde ederek kupaya uzanan isim oldu.

ŞAMPİYON DURU KUŞÇU

Kadınlarda ise tekler final maçında ilimizi temsil eden İzmit Tenis Kulübü sporcularından Duru Kuşçu ve Özge Yüksel karşılaştı. Final maçını kazanan Duru Kuşcu şampiyon oldu. Tek kadınlar finalinde iki sporcusu mücadele eden ve çift kadınlar müsabakasında da Duru Kuşçu ve partneriyle şampiyonluğa uzanan İzmit Tenis Kulübü büyük bir başarıya imza attı. Kendinden yaşça büyük olan sporculara karşı üstünlük kuran, birincilik ve ikincilik kupasını ilimize kazandıran İzmit Tenis Kulübü sporcuları bu büyük başarıyı doyasıya kutladı.

ÖDÜLLERİ TÖREN İLE VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Tenis Kulübü'nde organize edilen bu önemli turnuvanın ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, İzmit Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Tenis İl Temsilcisi Hasan Kırlı, İzmit Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Doktor Kadir Babaoğlu, İzmit Tenis Kulübü Milli sporcularından Havva Türedi, Kulüp Koordinatörü Ali Kolburan katılarak sporculara ödüllerini verdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İlimizi başarıyla temsil eden Duru Kuşçu ve Özge Yüksel, İzmit Tenis Kulübü'ne ve başta Ali Kolburan olmak üzere tüm antrenör ekibine emekleri için teşekkür etti. İzmit Tenis Kulübü Başkanı Metin Türedi her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok büyük turnuvaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ayrıca teşekkür etti. Türedi ayrıca, turnuvalarda dereceye girerek hem ilimizi hem de İzmit Tenis Kulübü'nü başarıyla temsil eden sporcuları kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.