TENİS HEYECANI SONA ERDİ

TENİS HEYECANI SONA ERDİ

Okullar Arası Gençler Tenis İl Birinciliği önceki gün fuar içinde bulunan İzmit Tenis Kulübü kortlarında final maçları ile son bulurken Kocaeli Fen...

Okullar Arası Gençler Tenis İl Birinciliği önceki gün fuar içinde bulunan İzmit Tenis Kulübü kortlarında final maçları ile son bulurken Kocaeli Fen Lisesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi İzmir’’de yapılacak olan şampiyonada ilimizi temsil edecek

BEŞ GÜN SÜRDÜ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İzmit Tenis Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Okul Sporları İl Temsilciliği katkılarıyla organize edilen sportif faaliyetler ilimizde tüm hızıyla devam ederken ilginç sonuçlar alınmaya devam ediyor. Okullar Arası Gençler Tenis İl Birinciliği Fuar içinde bulunan İzmit Tenis Kulübü kortlarında final maçları ile son buldu Beş gün süren Genç Kızlar ve Erkekler Tenis İl Birinciliği final maçları kıran kırana geçti. Genç kızlarda şampiyonluğa Kocaeli Fen Lisesi, Genç Erkeklerde İzmit Halk Eğitim Merkezi şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyon olan takımlar İzmir’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

 

13 OKUL 78 SPORCU

 

İzmit tenis Kulübünde beş gün süren tenis maçlarında Gökhan Uluç, başhakem ve Ali Yüksel, Furkan Karagöz, Ozan Karagöz, Engin Gözaçan, Mehmet Ali Kurt, Nesim Uluğ ve Ali Kolburan hakem olarak görev yaptılar. Tekler ve ciftler bay ve bayan dalında yapılan Tenis İl Birinciliğinde sporcuların mücadelesi izlenmeye değerdi. Genç Kızlarda 7 okuldan 42 sporcu, Genç erkeklerde 6 okuldan 36 sporcu toplam 78 tenisçi mücadele etti. Gebze Özel Enka Anadolu Teknik Lisesi takımında15 yaşındaki Elif Başaran ve İzmit Halk Eğitim Merkezinde 18 yaşındaki Ömer Berk Görgün Tenis maçlarında teklerde tüm rakiplerini yenerken çiftlerde başarılı maçları ile dikkat çekti.

 

ÖDÜL TÖRENİ

 

Genç Kızlar Tenis İl Birinciliği’nde şampiyon olan Kocaeli Fen Lisesi’ne kupa ve madalyalarını Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, ikinci olan Gebze Özel Enka Anadolu Teknik Lisesi’ne kupa ve madalyaları Okul Müdürü Hüseyin Ayhan, üçüncü olan Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’ne kupa ve madalyalarını Gebze Özel Enka Anadolu Teknik Lisesi Müdür Yardımcısı Şeçil Yeşilışık takdim etti. Genç Erkeklerde şampiyon olan İzmit Halk Eğitim Merkezi’ne kupa ve madalyaları İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Aydın, ikinci olan Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi’ne kupa ve madalyaları İzmit Tenis Kulübü milli sporcusu Havva Türedi verdi.

 

Genç Kızlar

1-Kocaeli Fen Lisesi

2-Gebze Özel Enka Anadolu Teknik Lisesi

3-Şehit Özcan Kan Fen Lisesi

4-Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi

Genç Erkekler

1-İzmit Halk Eğitim Merkezi

2-Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi

3-Gebze Türk Eğitim Vakfı Özel İnanç Türkeş Anadolu Lisesi

4-Şehit Özcan Kan Fen Lisesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.