Temurci: Kocaeli’de Erdoğan  baronundan nasibini almış

Temurci: Kocaeli’de Erdoğan baronundan nasibini almış

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Gebze’de esnafı ziyaret etti. Temurci, “Her şehirde küçük bir Recep Tayyip Erdoğan baronu oluşmuş ve bundan Kocaeli de nasibini almış” dedi

kapak-1.jpg

Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selim Temurci, Kocaeli temasları kapsamında Gebze'de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyareti öncesi partisinin Gebze İlçe Teşkilatı’nda İl Başkanı Serap Çakır ve Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya tarafından karşılanan Temurci yönetimdekilerle istişare yaptı, ardından gazetemizin yönlendirmiş olduğu soruları yanıtladı.

Sözlerine " Ektiklerimizi biçmenin zamanı geliyor” diye başlayan Temurci ; "İnşallah bu seçimde Kocaeli'nin değil tüm Türkiye'nin kaderi değişecek. Bugün her şehirde küçük bir Recep Tayyip Erdoğan baronu oluşmuş ve bundan Kocaeli de nasibini almış. Siyasetçi, iş dünyası ve basının bu değişime destek vermesi gerekiyor. Bizim iki temel çizgimiz var. Birincisi ahlak ve temiz siyaset, ikincisi de terör konusudur” dedi.

6’LI MASADAN ÇOK ÖNCE ÖNERDİK

Temurci, “6’lı masada Cumhurbaşkanı adaylığında neden Ahmet Davutoğlu ismi gündeme gelmiyor?” şeklindeki sorumuzu da şöyle yanıtladı: “Gelecek Partisi bırakın 6’lı masa oluşturulmadan öncesini; tam demokrasi için güçlendirilmiş parlamenter modeli önerisini ilk defa yazılı bir metin olarak 6’lı masa kurulmadan önce, Türkiye’de liderlerin birbirlerini dahi görmediği bir ortamda, AK parti ve MHP başta olmak üzere Türkiye’deki bütün siyasi partilere biz bunu anlattık” dedi.

ADAYIMIZ DAVUTOĞLU’DUR

kapak-2-005.jpg

6’lı masada bu ülkenin bütün kurumlarını ve bakanlıklarını yönetmiş tek kişinin Ahmet Davutoğlu olduğunu kaydeden Temurci, ‘Dolayısı ile Gelecek Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı şüphesiz Ahmet Davutoğlu’dur. Biz Millet İttifakı’nın bir parçası değiliz, 6’lı masanın paydaşıyız. Orada birtakım maddelerin altına imza atıyoruz. Bizim adayımız kesinlikle Ahmet Davutoğlu’dur” diye konuştu.

HAK HUKUK DİYENLERLE

YÜRÜMEYİ YEĞLİYORUZ

-         Siyasi olarak birçok farklı görüşün bir arada olduğu 6'lı masada bulunmanızdan dolayı bir tepki görüyor musunuz? Özellikle Parti üyeleriniz den nasıl tepkiler görüyorsunuz?

 

-         Sokağın sesi neyse bizimde o doğruyu seslendirmemiz vazifedir diye düşünüyorum. ‘CHP ile aynı masada ne işiniz var’ tepkisi alıyoruz. Ama şunu söylemeliyiz ki eğer bugün CHP Genel Başkanı helalleşmekten bahsediyor ise, 28 Şubat mağdurlarını ziyaret edip onlardan özür diliyorsa diğer taraftan Recep Tayyip Erdoğan; ‘15 Temmuz  28 Şubat’ın devamıdır’ diyenlerle yol yürüyorsa böyle biriyle yol yürümektense, hak hukuk adalet diyen demokrasi ve hukuk diyenlerle yürümeyi yeğliyoruz.

YANGINA SU DÖKMEK İÇİN

 

-         Sahada ve vatandaşın arasında olmaya önem verdiğinizi söylediniz. Bu bağlamda sahada vatandaştan nasıl tepki alıyorsunuz Gelecek Partisi olarak?

 

-         Her yerde gördüğümüz şey şu ki ekonominin siyaseti olmaz. Bir esnaf bir sanayici hayat pahalılığı konusunda can yakıcı şikâyetlerde bulunuyorsa Türkiye’de büyük bir ekonomik yangın var demektir. Biz bize ‘niçin o masadasınız?’ diye soranlara ‘ülke yanıyor bizde o yangına su dökmek için buradayız’diyoruz. Türkiye’de nereye gidersek gidelim AK Parti’ye oy vermiş insanların dahi bizimle olduklarına şahit oluyoruz. Korku iklimine son vereceğiz. Tek bir gayemiz var milletimizin yüzünü güldürmek, yolsuzluğu durdurmak. Sokağa çıktığımızda, ‘Ne zaman gidecekler?’ sorusunu duyuyoruz‘.  Geldikleri gibi gidecekler! Sandıkta gidecekler. Demokratik yolla gidecekler!

 

Sözlerini, ‘Cumhurbaşkanlığı adaylıkları hakkında toplumun tümünü kucaklayan bir aday olduğunda Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olamayacağını dahi düşünüyorum’ diye devam eden Temurci, “Gelecek Partisi olarak Kocaeli’den vekil çıkarmayı hedefliyor musunuz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:

HER YERDE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ


‘’Onun için buradayız. AK Parti’nin mevcut milletvekili sayısı öyle kalmayabilir. Sadece Kocaeli değil Türkiye’nin her yerinde milletvekili çıkaracağız. Biz bu ülkede başbakanlık yapmış şahsı bu ülkenin başına getirmek için bu siyasi partiyi kurduk. Temiz siyaset için kurduk Elbette  vekil çıkaracağız.”

CHP’Lİ ORHAN İLE SOHBET

3-666.jpg

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci açıklamalarının ardından Gebze’de esnaf ziyaretine çıktı. Temurci’ye Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya ve Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve yöneticiler eşlik etti.

3-666.jpg

Temurci temasları esnasında CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a da denk gelip kısa bir süre sohbet etti.

Haber: Filiz OCAK

 

 

 

 

 

 

 

4-579.jpg

 

5-365.jpg

 

6-314.jpg

 

7-231.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.