Temsilcilik değil yaşam merkezi

Temsilcilik değil yaşam merkezi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Örgütü’nün açılışında Başkanları Hülya Aşçıoğlu’nu mütevazı olmakla “eleştirdi”: “Burası adeta bir yaşam merkezi.”

Açılışını gerçekleştirdikleri mahalle örgütünün eski başkan ve yöneticilerine sonsuz teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Aktaş, “Bu bir bayrak yarışı olduğu için kıymetli arkadaşlarımızdan sonra mahalle başkanımız Hülya Hanım ve değerli yönetimi, yeniden sıfırdan bir temsilcilik inşa ettiler” dedi. Aktaş kendisinden önce konuşan Başkan Hülya Aşçıoğlu’nun sözlerine atıfla pozitif eleştiride bulundu. Aktaş, “Başkanım biraz mütevazı oldu. Burası sadece bir temsilcilik değil adeta bir yaşam merkezi” diye konuştu.

KIYMETLİ VAKİTLER GEÇİRECEĞİZ

Mahalle örgütünde çok kıymetli çalışmalar yapılacağına inandığını kaydeden Aktaş, “Partililer ve mahalle sakinleri olarak burada çok kıymetli vakitler geçireceğimizden şüphem yok” diyerek Başkan Aşçıoğlu ve yönetimine bir kez daha teşekkür etti. Aktaş’ın bir diğer teşekkürü açılışı katılan partililer ve yurttaşlara oldu.

CHP SÜRATLE BÜYÜYOR

 

Göreve geldikleri Aralık/2019’dan itibaren ilçe yönetimi olarak soluksuz şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Aktaş şöyle devam etti: “Son bir ay içinde yaptığımız esnaf ziyaretleri faaliyetleri çerçevesinde esnaf ve yurttaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Çok kıymetli geri dönüşler alıyoruz. Size şunun müjdesini verebilirim. CHP süratle biliyor.

UMUTLU GÜNLERDE YİNE GÖRÜŞECEĞİZ

Darıca yereli ve Türkiye genelinde de inşallah güzel günler yakın, iktidarımız yakın. Her zaman umutlu olmak ve başarıyı edinmek için çaba ve emek ve karşılığında alınacak sonuç aşağıda (geri dönüşüm atölyesi) gördüğünüz temsilcilikte bize adeta örnek oluyor. Bu vesileyle hiçbir zaman umudumuzu yitirmeden, mücadele etme duygusundan asla vazgeçmeden, iç içe, birlikte, umut dolu günlerde yine görüşeceğiz.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.