Temizlik, maske, mesafe uyarısı

Temizlik, maske, mesafe uyarısı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ilçe genelinde koronavirüs denetimlerini ara vermeden sürdürüyor. Güler bir kez daha temizlik, maske, mesafe uyarısı yaptı.

Yeni Kontrollü Normalleşme Süreci sonrasında yüksek risk grubunda değerlendirilen Gebze’de alınan tedbirler doğrultusunda denetimler gerçekleştirildi.

Denetimlere Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy,  Kaymakam Mustafa Güler,  Zabıta Müdürü Mehmet Umur, Emniyet ve Zabıta ekipleri katıldı. 

İLÇE MERKEZİNDE DENETİM
Kocaeli Vali Yardımcısı Ulusoy ile Kaymakam Güler, Gebze İlçe merkezi’nde halkın yoğun olarak bulunduğu İsmet Paşa Caddesi, Çarşı ve Körfez Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Akabinde Gebze Center AVM’ye geçen denetim ekibi burada Yeni Kontrollü Normalleşme sürecinde açılan restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme-içme yerlerinde oturma düzeni planına ve müşteri sayısına riayet edilip edilmediğini denetledi.

TEMİZLİK, MASKE, MESAFE
Kaymakam Güler “Salgınla mücadele kalıcı başarının sağlanması için  temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara/tedbirlere toplumun tüm kesimlerinin azami düzeyde uyması büyük önem taşımaktadır. Yürütülecek denetim faaliyetlerinin sürekliliğinin olduğu kadar milletimizin sergilediği sağduyulu ve fedakârca yaklaşımını sürdürmesi de sürecin bir an evvel neticelenmesini doğrudan etkileyecektir. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep birlikte bu süreci atlatacağız” dedi.

Daha sonra toplu taşıma araçlarını sigara yasağı getirilen cadde ve alanlarda da uyarılarda bulunarak maske, mesafe ve hijyen konularında hatırlatmalarda bulundu.

2-104.jpeg

3-067.jpeg

4-054.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.