TEM'de yine çalışma var

TEM'de yine çalışma var

 Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre,  Karayolları 1.Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan Gebze-Kocaeli güzergâhında çalışmalar...

 

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre,  Karayolları 1.Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan Gebze-Kocaeli güzergâhında çalışmalar yaılacak. TEM otoyolunda yapılacak olan çalışalar nedeniyle bu akşamdan itibaren 30 Eylül'e kadar TEM otoyolunda bir şerit trafiğe kapatılacak. Kocaeli Valiliği'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle; Karayolları  1.Bölge Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan Gebze –Kocaeli güzergâhında  yer alan Km:46+855 köprüsünün mevcut yapıya ankrajlı derzlerinin sökülüp yerine 80 mm kapasiteli özel beton  tamir harcı ile yeni derzlerin yerleştirilmesi işlemi yapılacaktır.

Bu çalışmalara; 16 Eylül 2013 tarihinde akşam saat 22.00'de değişimin yapılacağı şeritler trafiğe kapatılarak başlanacak ve 30 Eylül 2013 tarihinde saat 06.00'da çalışmalar tamamlanacaktır. Çalışmalar haftanın 7 günü akşam saatlerinde saat 22.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında çalışılan yönde bir şerit kapatılarak yapılacak olup, trafik yoğunluğu dikkate alınarak idare tarafından gerekli görüldüğünde çalışmalar aralıklı olarak yapılacaktır.

Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.