Teknoloji ürünlerinde gençlere indirim

Teknoloji ürünlerinde gençlere indirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti seçim hazırlıkları kapsamında önemli adımlar ve duyurular yapmaya hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçim çalışmaları kapsamında 28 Ekim'de açıklayacağı Vizyon Belgesi'nde, dar gelirliden çiftçi kadınlara, gençlerden emeklilere kadar her kesime yönelik projeler yer alacak. Erdoğan'ın duyurması beklenen AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençler için indirimli, vergisiz teknoloji ürünleri projesi var. Kalıcı olacak olan bu ucuz teknoloji ürünü ile milyonlarca genç dünyayı ve gelişmeleri daha yakından takip edebilecek ve eş zamanlı olarak uygun fiyatlara bu ürünleri elde edebilecek. AK Parti, seçim beyannamesine ilişkin çalışmalarına hız verdi. Çalışmadaki proje ve uygulamalar belirlenirken, yaz boyunca vatandaş ile kucaklaşan AK Partili milletvekillerinin görüş ve önerileri de dikkate alınacak. Çünkü milletvekilleri, vatandaşın nabzı ve beklentilerini rapor haline getirip parti genel merkezine sunmaya başladı.

 

OMURGA DAR GELİRLİ VE EKONOMİ

Çalışmaları süren belgede yer alması beklenen konular ve projeler şöyle: Seçim süreci ve belgenin omurgasını ekonomi, özellikle de dar gelirli ve çalışan kesimlerin yaşamını rahatlatacak adımlar oluşturacak. Beyannamede, 2023 yılının Cumhuriyet'in de 100'üncü yılı olduğuna vurgu yapılacak. "100'üncü yılda, yeni yüzyılımızda Türkiye'yi bambaşka bir lige taşımak sorumluluğumuz var" söylemi kullanılacak. AK Parti'nin 20 yıllık icraat özeti niteliğinde bölümler yer alacak.

 

 

YERLİ OTOMOBİL

Yerli otomobilde ilk seri üretimin 29 Ekim'de banttan inmesi bekleniyor. Beyannamede yerli otomobili tercih edeceklere yönelik indirimlere yer verilmesi planlanıyor. Gençlere yönelik sürpriz projeler açıklanacak. Örneğin bilgisayar ve cep telefonu gibi elektronik eşya alımında gençlere yönelik vergi indirimleri gündeme gelebilecek. Gıda güvenliğinin sağlanması, şehirlere göçün önlenmesine dönük projeler de beyannamede yer alacak. Bu kapsamda kadın çiftçilerin sosyal güvenlik primlerine yönelik devlet desteği verilmesi gündeme gelecek.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.