Tekmeye kafa sokan gençleriyle; GEBZESPOR UMUT VERDİ

Tekmeye kafa sokan gençleriyle; GEBZESPOR UMUT VERDİ

  Gebzespor’la Çayırovaspor arasında oynanan karşılaşma beklendiği gibi gergin geçmedi. Mor menekşenin genç yıldızları tüm sıkıntılara...

 

 

Gebzespor’la Çayırovaspor arasında oynanan karşılaşma beklendiği gibi gergin geçmedi. Mor menekşenin genç yıldızları tüm sıkıntılara rağmen sahada canını dişine takarak oynadı. Birkaç takviye Gebzespor’u ligde çok farklı yerlere getireceği sinyalini verdi.

Çayırovaspor’un ev sahipliğinde oynanan tarihi maçta Gebzespor hem futboluyla, hem de taraftarlarıyla başroldeydi. Sahada 3.lig ayarında kıran kırana bir maç oynanırken 1-1 sona eren karşılaşma kimseyi üzmedi. 

 

 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER!

Çayırova halkının hakkını vermek gerekirse ilçe yönetimini temsil eden isimler karşılaşmanın en az olayla kapanmasında etkili oldu. Çayırovaspor yönetici Şevket Külte Gebzespor tarihine saygı duyarak rakibini çiçeklerle karşıladı ve güzel davranış tansiyonun yükselmesine biraz olsun engel oldu. 

 

BAŞROLLERDE; ESKİÇARŞI

Çayırovaspor karşısında Gebzespor aslanlar gibi mücadele etti. Eskiçarşı’nın yine başrollerde olduğu maçta, genç futbolcular tekmeye kafa soktu. Rakibini ikinci yarıda sahasına hapseden mor menekşeler hücumda çoğalamama sıkıntısı yaşayınca eksik rakibi karşısında üstünlük sayısını bulamadı.  Orta sahada oyunu iki yönlü oynayabilecek bir orta saha ve ilerde  top tutan, sırtını dönük oynayabilecek bir forvetin eksikliğini yaşayan mor menekşeler bu eksikliklerini kapatması durumunda BAL liginde taraftarlarının da desteğiyle zirveye oynayabilecek bir takım görüntüsü verdi.

 

 

KÜÇÜKÇEKMECE GELİYOR

 

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör lige 1-1 lik Çayırovaspor beraberliği ile başlayan Gebzespor ligin ikinci haftasında grubun iddialı ekibi Küçükçekme’yi konuk edecek. 

Karşılaşma Pazar günü Gebze Alaettin Kurt stadında saat: 16.00 da oynanacak. Maçın biletsiz ve ücretsiz olacağı açıklandı.

 

 

ÇAYIROVA SULTANGAZİ’YE GİDİYOR

Gebzespor gibi Bölgesel Amatör ligde ilk kez mücadele eden Çayırovaspor BAL liginin ikinci haftasında Sultangazispor deplasmanına gidecek. 

Geçen sezon 3.ligi kıl payı kaçıran Sultangazispor bu sezona da önemli harcamalar yaparak başladı. 

Mütevazı bir kadro kuran ve mücadele gücüyle ön plana çıkan Çayırovaspor zorlu deplasmandan puan yada puanlar hedefleyecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.