“Tek kişi kalsam da Sayın Nail Çiler’in yanındayım”

“Tek kişi kalsam da Sayın Nail Çiler’in yanındayım”

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu 4 Ekim’de gerçekleştirilecek olan oda seçimi öncesi yaptığı açıklamada, “Her ne olursa olsun yanında tek kişi kalsam da Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nail Çiler’in yanında olacağım" dedi.

4 Ekim’de günü gerçekleştirilecek Gebze Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Seçimleri öncesi ticaret odası kulisleri iyice hareketlendi. Seçimlere bir aydan kısa bir süre kalmasına rağmen bazı isimler kime destek vereceklerini açık bir şekilde ifade etmeye başladı. Bu isimlerin en başında da Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu geliyor. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu oda seçimleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “4 Ekim’de gerçekleştirilecek olan oda seçimimizin başta tüm üyelerimize, Gebze’ye, Kocaeli’ne ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

“ÇİLER VE KIYMETLİ AİLESİ AİLEMDİR”

Oda seçimlerine az bir süre kala değil şimdiden kime destek olduğumun bilinmesini istiyorum. Her ne olursa olsun yanında tek kişi kalsam da Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nail Çiler’in yanında olacağım. Sayın Nail Çiler’in kıymetli ve değerli ailesi ailemdir. Sayın Nail Çiler ve kıymetli ailesi benim için kuyumu kazan akrabalarımdan daha kıymetlidir. O nedenle bu seçimde canla başla Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nail Çiler’in yanında olduğumun tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum” dedi.

 

oguz-1.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.