‘Tek adama son vereceğiz’

‘Tek adama son vereceğiz’

  CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Hedefimiz 2019 yılında demokrasi isteyen tüm kesimleri kucaklayarak 2019 yılında tek adam son diyeceğiz.”...

 

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Hedefimiz 2019 yılında demokrasi isteyen tüm kesimleri kucaklayarak 2019 yılında tek adam son diyeceğiz.” dedi.

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün Örgüt Toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, ilçe kadın kolları başkanı Ebru Tayanç, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Toplantı öncesi bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, çocuk istismarına karşı imza kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Aydın Işık’ın konuşmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bir konuşma yaparak, “14 proje açıklayan ve bunları yapmayan bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız. CHP’den vatandaşlar artık umutlu. Birbirimize güvenerek 2019’da önce yerelde ardından genelde iktidar olacağımıza inancımız tam..” dedi.

 

Haber:  Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.