Tehlike devam ediyor!

Tehlike devam ediyor!

Kocaeli’de 'İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı' düşüş eğilimini sürdürse de geçtiğimiz hafta iyiye doğru giden ilçelerin tekrar kızarmaya başladığı görüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18-24 Aralık tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Son verilere göre,  Kocaeli’deki vaka sayıları düşmeye devam ediyor. Yeni haritaya göre; Kocaeli’de 100 bin kişide haftalık vaka sayısı 245,94 oldu. Sağlık Bakanlığı’na ait olan HES uygulamasında ise geçtiğimiz hafta bir nebze kırmızı renkten kurtulan ilçeler tekrar kızarmaya başladığı görüldü. Sosyal hareketliliği en yoğun olduğu yer olan Gebze merkezde Kırmızı renk etkisini sürdürüyor.  Darıca ve Çayırova’da da yine Kırmızılık devam ediyor. Gebze, Darıca ve Çayırova’da durum ciddiyetini korurken Dilovası’nda ise sarı renk git gide artıyor.

 

KIRMIZ RENK AĞIRLIKTA

İzmit merkez de Kırmızı renk etkisini sürdürürken Körfez’de ise geçtiğimiz haftalarda daha fazla görülmeye başlayan sarı renk yerini tekrar kırmızı renge bıraktı.  Derince’de ise hakim olan kırmızılık devam ediyor.  Başiskele ve Kartepe’de diğer ilçelere göre daha rahat bir durumda olsa da geçtiğimiz haftalara oranla kırmızı renk daha yoğunlukta. Uzun süredir sarı rengin etkili olduğu Kandıra’da ise kırmızı renk kendisi gösterirken tehlike boyutu yükseliyor. Gölcük’te de durum geçtiğimiz hafta olduğu gibi eşit oranda devam ediyor. Karamürsel’de kırmızı renk oldukça yoğunlukta.

 

manset-1-044.jpg

 

manset-2-122.jpg

 

manset-3-072.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.