“Tedbir almak için 6. hayat kaybı mı bekleniyor?”

“Tedbir almak için 6. hayat kaybı mı bekleniyor?”

 Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde yer alan Toprak Düğün Sarayı önünde geçtiğimiz günlerde 5.ölümlü trafik kazası meydana geldi....

 

Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde yer alan Toprak Düğün Sarayı önünde geçtiğimiz günlerde 5.ölümlü trafik kazası meydana geldi. Ne yazık ki adını uzun zamandır trafik kazasıyla duyuran ve can kaybının meydana geldiği Toprak Düğün Sarayı önü TBMM’ye taşındı. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan burada geçtiğimiz günlerde 5.ölümlü trafik kazası meydana gelmiş ancak hala gerekli tedbirler alınmamıştır diyerek İçişleri Bakanı Muammer Güler’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

 

“NE YAYA GEÇİDİ VAR NE DE TRAFİK LEVHASI”

Bu yolda her gün birçok öğrencinin karşıdan karşıya geçtiğini hatırlatan Türkkan, buna rağmen ne yaya geçidi ne de trafik levhası bulunduğunu ifade etti. MHP’li Türkkan, yayaların emniyetsiz bir şekilde karşıdan karşıya geçtiğine vurgu yaptı. 

Lütfü Türkkan, İçişleri Bakanı’na buraya neden yaya geçidi ya da herhangi bir uyarıcı trafik levhasının konulmadığını sordu. Önergesinde İçişleri Bakanı’na 5.ölümlü trafik kazası yaşanmasına rağmen neden hala tedbir alınmadığını da soran Türkkan bunun için yeni bir kazanın olmasını mı bekliyorsunuz sorusunu yöneltti.

 

“NASIL TEDBİR ALINACAK?”

 

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, soru önergesinde bu yolda alınacak tedbirleri de sordu. Burada özellikle öğrencilerin emniyetli olarak karşıdan karşıya geçebilmelerini sağlamak amacıyla ne gibi tedbirleriniz olacak diyen Türkkan, yayalar için tehlike saçan bu yola gerekli yaya geçidi ya da uyarıcı bir trafik levhası konulmayacak ise trafik kazası yaşanmaması için ne gibi tedbirler alınmasının düşünüldüğü konusunda da Bakan’dan açıklama istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.