Taziyeye giden 2 arkadaşa otomobil çarptı

Taziyeye giden 2 arkadaşa otomobil çarptı

Gölcük’te, arkadaşlarının ölen babası için cenaze evine taziyeye giderken otomobilin çarptığı 2 arkadaştan 1’i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gölcük İpekyolu Mahallesi, Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde dün bir kaza meydana geldi. R.Ç. idaresindeki 41 RC 277 plakalı otomobil, arkadaşlarının ölen babası için cenaze evine taziyeye giden Uğur Yazıcı ve Erdi Öner’e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan gençleri görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Uğur Yazıcı ile arkadaşı Erdi Öner olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Gençlerden Uğur Yazıcı (33) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından olay yerinden ayrılan sürücü R.Ç. bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. R.Ç.’nin, aracını evinin bahçesine park ettiğini söylemesi üzerine polis ekipleri bahçede bulunan otomobil üzerinde inceleme yaptı.

 

Haber: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.