TAYFUNSPOR YİNE SERT ESECEK

TAYFUNSPOR YİNE SERT ESECEK

Hidropaks önderliğinde; Geçen yıl futbolumuzda bir devrim yaşanmış, Hidropaks A.Ş Gebze’nin en köklü kulübü Tayfunspor’a sponsor olarak bir ilke imza atmıştı.

tayfunspoir-4.jpgtayfunspor-1.jpgtayfunspor-3.jpg

Yönetimsel anlamda tek kelimeyle profesyonel bir yönetim şekli sergileyen bordo beyazlı takım da başta Maruf Işıkdağ olmak üzere sportif direktör Serdar Bulun’un özverileri ortaya üst düzey bir takım çıkarmıştı.

Tayfunspor ismiyle özdeşleyen isimlerden Antrenör Fatih Yıldız sayısız şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemiş, yardımcısı ve yol arkadaşı İbrahim Babur ilk hocalık deneyiminde namağlup şampiyonluk yaşayarak kariyerine müthiş bir başlangıç yapmıştı.

İSTİKRAR DEVAM EDİYOR

Sportif başarıyla birlikte centilmenlikte de lider olmayı hedefleyen Hidropaks Tayfunspor bu sezonda yönetimde ve Teknik kadroda değişikliğe gitmeyerek istikrarı tercih etti.

 Dostluklarına Hidropaks Tayfunspor’da yol arkadaşlığını da ekleyen yönetimsel noktada Maruf Işıkdağ- Serdar Bulun ve Teknik kadroda Fatih Yıldız- İbrahim Babur ikililerinin ortak istişareleri sportif başarı için gerekli zemini şimdiden hazırlamış görünüyor. 

ÜST DÜZEY İDMAN PROGRAMI

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Metin Oktay stadında sürdüren Tayfunspor idmanlarını neşe ve coşku içinde sürdürüyor. Üst düzey idman programıyla çalışan ve sezon öncesi güç depolayan Hidropaks Tayfunspor önümüzdeki haftadan itibaren ağırlıklı olarak topla çalışıp taktiğe dayalı idmanlar yaparak ideal kadrosunu oluşturmaya başlayacak.

 

GÜVEN ÇAĞLAYAN

MİNİ YORUM

BU DOSTLUKLAR YENİ BAŞARILARI GETİRİR

Hidropaks Tayfunspor’un en önemli özelliği şeffaflığıdır.  Net olmasıdır.

Sporun amacı olan kardeşlik ve dostluk kavramına en uygun kulüplerin başında gelir. Üstlendikleri misyon çok değerlidir.

Birçok kulüp sezon sonunda alacak verecek krizleri yaşar.  Dedikoduların, karşılıklı argo kelimelerin havada uçuştuğu günümüz futbolunda bunlardan çok uzak bir görüntü çizen Tayfunspor ‘ elit’ çizgisiyle fark yaratır. Yönetimsel bazda Maruf Işıkdağ- Serdar Bulun’un olaya tamamen profesyonel bakışı kulübün tam merkezinde bulunan Cengiz İdacı’nın denge adamı oluşu ve Teknik kadroda Fatih Yıldız – İbrahim Babur ikilisinin futbol bilgisi, dostlukları ve samimiyeti Tayfunspor’u süper amatör ligde de zirve yarışında iddialı bir konuma taşıyacaktır. Mehmet Yılmaz(Şifo) gibi takımın beyni olabilecek bir tecrübe takımda. Kanatlarda Serdar ve Ercan gibi kontrol edilmesi zor isimler ve hücumda Ender gibi bitirici bir golcünün olması, kale ve defans hattının sağlam duruşu şimdiden bir çok futbolseveri heyecanlandırıyor. Tayfunspor’u izlemek keyif verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.