Tayfun transferde de esiyor!

Tayfun transferde de esiyor!

Yeni sezon için güçlü ve iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Süper Amatör Lig ekiplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor, transfere fırtına gibi girdi.

 6 yeni ismi renklerine bağlayan bordo beyazlı ekip, kadrosuna kattığı isimlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Hidropaks Gebze Tayfunspor’dan transfer şov. 2019-2020 sezonunda bölgemizi Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan bordo beyazlılar, ses getirecek transferlere imza attı.  Bayırköyspor’dan Mesut Bulut(sağ-sol kanat), Yolspor’dan Mertcan Şenyer(sol bek), Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor’dan Ayhan Gökyeşil(stoper), Tuzla Mimar Sinanspor’dan Oğuz Danışan(orta saha), Mustafapaşaspor’dan Barış Yıldız(forvet) ve Gebzespor altyapısında Çapan İrk(sol bek) olmak üzere 6 ismi renklerine bağlayan bordo beyazlılar, rakiplerine gözdağı verdi.
KANADA MESUT BULUT TAKVİYESİ
Teknik Direktör Fatih Yıldız ve Yardımcı Antrenör İbrahim Babur’un gözetiminde yoğun ve yorucu bir transfer süreci geçiren Hidropaks Tayfunspor’un en dikkat çekici transferi kuşkusuz Mesut Bulut oldu. Darıca G.B altyapısında yetişen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Çorlu Kültürspor, Kozlu Belediyespor, Diliskelesispor ve olarak Bayırköyspor’da forma giydi. Dış transferde 6 oyuncuyu kadrosuna katan Hidropaks Tayfunspor, 6 isim daha alarak dış transferi 12 isimle kapatmayı planlıyor. Öte yandan bordo beyazlılarda iç transferde görüşmelerin sürdüğü, takımda tutulması istenen isimlerin 2 gün içerisinde kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.