Tavuk Dünyası Gebze’de açıldı

Tavuk Dünyası Gebze’de açıldı

  Tavuk Dünyası Gebze Cadde’de açtığı restoranıyla Türkiye’de 146. şubeye ulaştı. Tavuk Dünyası Gebze Cadde’de açtığı yepyeni...

 

 

Tavuk Dünyası Gebze Cadde’de açtığı restoranıyla Türkiye’de 146. şubeye ulaştı. Tavuk Dünyası Gebze Cadde’de açtığı yepyeni restoranıyla birlikte Kocaeli’ndeki lezzet noktasının sayısını 7’ye çıkardı.

Yeme-içme sektörüne getirdiği yeniliklerle fark yaratan Tavuk Dünyası, 2018 yılında da kesintisiz büyümesini kapılarını müşterilerine açan yeni restoranlarıyla sürdürüyor.

Tavuk Dünyası, yepyeni restoranını Kocaeli’nde, Gebzelilerin sosyalleşme merkezi olan ve keyifli vakit geçirmek üzere bir araya geldikleri Gebze Cadde’de açtı. Tavuk Dünyası, Gebze Cadde şubesiyle birlikte Kocaeli’ndeki 7. lezzet noktasını hizmete sokarken; Türkiye’deki restoran sayısını da 146’ya çıkardı.

36 ŞEHİRDE 143 RESTORAN

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “Tavuk Dünyası olarak lezzet noktaları haritamıza kattığımız yeni şubelerle birlikte 2017’yi 36 şehirde 143 restoranı olan bir marka olarak kapattık. 2018’in ilk yatırımı olarak ise Kocaeli’nde İzmit Yürüyüş Yolu’ndaki şubemizi açmıştık. Şimdi de Kocaeli’nin bir ilçesi olan Gebze’de yine bir cadde restoranımızı daha hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gebzeli lezzet severleri keyifli ve konforlu restoran ortamımızda ödüllü ürünlerimizle ağırlamak bizler için gerçekten heyecan verici” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.