Tavşancıl’ı yükseltirken yükseldi  İlimizin altı takımında iz bıraktı

Tavşancıl’ı yükseltirken yükseldi İlimizin altı takımında iz bıraktı

Aslen Rizeli olan Emre Morgil, İzmit’te doğdu. Futbola Karamürsel Ereğlispor’da başladı. Kocaelispor altyapısında yetişti. Tavşancılspor 3’nci Lig’e yükselirken profesyonelleşti. Gölcükspor, Sultanorhanspor ve Hereke Yıldızspor’da da top koşturdu

20 Eylül 1984’te İzmit’te dünyaya geldi. Futbola 15 yaşında Karamürsel Ereğlispor ile başladı. Kocaelispor altyapısında yetişti. 2001-2002’de Kocaeli SAL ekiplerinden Tavşancılspor (O dönem Gebze’nin beldesi) ile 3’ncü Lig’e yükseldi ve profesyonellik statüsünü edinişi tam anlamı ile bileğinin hakkıyla aldı. Takımıyla birlikte, profesyonelleşti. Çıtayı sürekli yükseltti.

 

AMATÖRLÜĞE MECBURİ DÖNÜŞ

 

Göztepespor, Petkimspor, Kayseri Erciyesspor, Gölcükspor, Orhangazispor, Turanspor ve 1920 Maraşspor ile profesyonel futbol yaşantısını sürdürdü. 3’ncü Lig’e getirilen 30 yaş statüsünden ötürü 2014’te amatöre dönüş yaptı. BAL’da Kocaeli ekipleri Gebze Sultanorhan ve Körfez Hereke Yıldız, ardından Tekirdağ ekibi 1911 Çerkezköyspor’da oynadı.

 

İLK TEKNİK ADAMLIĞI ÇERKEZKÖY’DE

 

2015-2016 sezonuna İzmir’in BAL’daki temsilcisi Alaçataspor’da futbolcu olarak başladı. 1911 Çerkezköyspor yönetiminden gelen teklif üzerine 2015-2016’da Tekirdağ SAL’da sezonun bitimine altı hafta kala takımın başına teknik sorumlu olarak geçti. Teknik direktörlükte ilk deneyimini Çerkezköy’de yaşadı.

 

ailesiyle.jpg

Aslen Rizeli olan Emre Morgil evli ve bir çocuk babası. (Foto: 2016)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.