Tavşancıl’da puanlar paylaşıldı

Tavşancıl’da puanlar paylaşıldı

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda hafta içi mesaisinde Dilovası Belediyespor Tavşancıl Salih gün Stadı’nda ağırladığı Arslanbey Organize Sanayispor ile 1-1 berabere kalınca iki takım puanları paylaştı.

DERİNCESPOR DÖRT KÖŞE
Birinci Amatör Küme A Grubu’nda lider Derincespor AŞ Kavaklı Stadı’nda konuk olduğu Gölcük İdman Yurdu’nu 4-1 mağlup ederek puanını 32’ye yükseltti.  Lider Derincespor bu galibiyetle Çerkeşlispor ile arasındaki puan farkını dörde çıkardı. Play-Off mücadelesi veren Çerkeşlispor, en yakın takipçisi Bekirderespor’u 1-0 mağlup ederek çok önemli 3 puan kazandı. Uzuntarla Belediyespor Metin Oktay Stadı’nda karşılaştığı Arapçeşemespor’u 1-0 mağlup etti. Musstafapaşaspor deplasmanda İzmit Sanayispor’u 4-1 mağlup ederek puanını 28’e yükselterek zirve takibini sürdürdü.
PUANLARI PAYLAŞTILAR
C Grubu’nda en kritik karşılaşma Salih Gün Stadı’nda Dilovası Belediyespor ile Arslanbey Organize Sanayispor arasında oynandı.  Çekişmeli geçen müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlanınca iki takım birer puanı paylaştı. Zirve takibini sürdüren Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, konuk ettiği Uzunçiftlik Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı 3 golle kazandı. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda ev sahibi Bahçecikspor rakibi Gölcük Şirinköyspor’u 7-0 gibi farklı mağlup ederek puanını 27’ye yükseltti. Grupta Çayırova Fatihspor fikstür gereği Gebze Kirazpınarspor maçlara çıkmadığı için haftayı hükmen galibiyetle geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.