Tavşancıl hayata döndü: 3-2

Tavşancıl hayata döndü: 3-2

1.Küme D Grubu’nda geçen hafta sahasında Kirazpınarspor’a mağlup olan, liderliği Seka Doğanspor’a kaptıran Tavşancılspor, önceki gün İzmit Sanayispor’u konuk etti.

Yeşil-Beyazlı ekip, bu kez hata yapmadı, rakibini 3-2 ile geçti, bir maç eksiği ile zirve takibini devam ettirdi. Zirve yarışı yapan takımlardan Seka Doğanspor ve Yuvacıkspor da haftayı kayıpsız geçtiler.

 SEKA DOĞAN, KOLTUĞUNU KORUDU

Uzun yıllar Süper Lig’de mücadele ettikten sonra, geçen yıl küme düşme üzüntüsünü yaşayan Seka Doğanspor, 1.Küme’de şampiyonluğu hedefliyor. Altyapısından gelen genç isimlerle zirve yarışı yapar Kırmızı-Yeşilli ekip, geçen hafta ele geçirdiği liderliği, bu haftada korumayı başardı. Seka Doğanspor, geçen hafta Tavşancılspor’u deplasmanda yenen Kirazpınarspor’u 1-0 mağlup etti, liderliğini sürdürdü. 

YUVACIKSPOR TAKİPTE

D Grubu’nda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Yuvacıkspor, kum futbol turnuvası yüzünden son iki maçı ertelenmişti. İki maç eksiği olmasına rağmen liderin 3 puan gerisinde bulunan Yuvacıkspor, önceki akşamda Başiskele Stadı’nda konuk ettiği Uzunçiftlikspor’u 2-0 yendi, üçüncü sıradaki yerini korudu. Geçen hafta ligde ilk galibiyetini alan Uzunçiftlikspor ise güçlü rakibi karşısında tutunamadı, ligde ikinci yenilgisini aldı. 

ALİKAHYA VE BAĞÇEŞME’DEN ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

1.Küme D Grubu’nda alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda vardı. M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan ilk maçta Alikahyaspor ile Gölcük Asarköyspor takımları karşılaştı. Maçın ilk yarısında 10 kişi kalan iki takımda, kazanmak için çok büyük mücadele örneği gösterdi. Alikahyaspor 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı, puanını 7’ye çıkardı. İlk 6 haftada sadece 2 puanı bulunan Bağçeşmespor da, M.Ali Kağıtçı’da konuk ettiği Esenspor’u 1-0 yendi, ilk galibiyetini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.