Tatarlar’da Başkan Gökdeniz

Tatarlar’da Başkan Gökdeniz

 Gebze, Kırım ve Romanya Tatar Türkleri Derneği 1.Olağan Kongresini Yaptı. Kongrede Derneğin Yeni Başkanı Nejdet Gökdeniz oldu.Gebze Kızılay Caddesinde...

 

Gebze, Kırım ve Romanya Tatar Türkleri Derneği 1.Olağan Kongresini Yaptı. Kongrede Derneğin Yeni Başkanı Nejdet Gökdeniz oldu.

Gebze Kızılay Caddesinde faaliyet gösteren Gebze, Kırım Romanya Tatar Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği 1.Olağan kongresini gerçekleştirdi. Geçici yönetim kurulu başkanı İsmet Sezgin’in yeniden aday olmadığı kongre tek liste ve tek adayla gerçekleşti. Kongrede dernek üyesi Nejdet Gökdeniz üyelerin oylarını alarak derneğin seçilmiş yeni başkanı oldu.

DİVAN BAŞKANI MÜSELLİM ÖZTÜRKOĞLU

Kırım Romanya Tatar Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği kongresinde Divan Başkanlığına derneğin en yaşlı üyelerinden eski noter başkâtibi Müsellim Öztürkoğlu, divan üyeliklerine Özcan Aras ve Hüseyin Gökdeniz seçildi. Kongre gündem okunarak oylandı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra derneğin gelir gider bütçesi ibra edildi. Dernek üyelerinin hazır bulunduğu kongrede İsmet Sezgin başkanlığında görev yapan geçici yönetim yapılan kongre sonrası görevlerini yeni yönetime devretti.

GENÇ, DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

 

CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Av.Yüksel Genç, beraberinde ilçe yöneticileri ve partililer ile birlikte 1.Olağan kongresini gerçekleştiren Kırım Romanya Tatar Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ile bir süre görüştü. Belediyenin çalışmalarından bahs eden Genç, projelerinden örnekler vererek yapılacak seçimlerde partisi için oy istedi. Genç biz herkesin özgürce yaşamasını istiyoruz. Biz bu nedenle Gebze’nin çağdaş ve modern bir kent olması için çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.